30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
karsten-wurth-inf1783-97608.jpg

Vinfremstilling

Hvor lang er druens rejse fra mark til bord? Og hvad sker der egentlig helt præcist i processen? 
Vi giver dig her et komplet overblik over rød-, hvid-, rosé- og de økologiske vines fremstilling.

image name

Rødvin

Rødvinens rejse fra mark til dit glas er utrolig. Et væld af processer indgår i vinfremstillingen og et komplekst samspil mellem druer, klima og teknikker har bidraget til det færdige resultat. Men hvordan er det helt specifikt, at rødvin bliver til? Hvordan er druernes vækstsæson? Hvornår skal der høstes? Og hvilke lande er egentlig de største rødvinslande? 

Læs mere om rødvinens rejse her
image name

Hvidvin

Før vi kan skænke det kølige glas hvidvin, har druerne været på en lang og risikofyldt rejse. Men hvordan er den rejse i virkeligheden udformet? Hvordan er vækstsæsonen, og hvornår høster man? Hvilke lande er i virkeligheden verdens største hvidvinslande? 

Læs mere om fremstilling af hvidvin her
image name

Rosévin

Rosévin er blevet et symbol på sommer her i det danske land - og ikke uden grund. Vi er mange, der elsker at nyde sommersolen med et læskende glas rosé i hånden...
Hvilke processer i vinfremstillingen giver egentlig den fortryllende rosé sin smukke farve? Og hvordan har vinfremstillingen af rosévin udviklet sig gennem årene? 

Læs mere om rosévin her
image name

Økologisk vin

Der er efterhånden rigtig mange forskellige holdninger til, hvordan man skal dyrke druer - og dermed mange måder at gøre det på. For hvad er egentlig forskellen på biodynamisk og naturvin? Og smager økologisk vin anderledes? 

Læs mere om økologisk vin her