30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
Drinksunivers_.jpg

Drinks og cocktails med gin

Gin Sour

Sour-cocktails er en af vores favoritcocktails, og kan laves med stort set alle spiritustyper. Den traditionelle sour er Whiskey Sour (Se opskriften her). I Gin Sour udskifter du Whiskey med vores den lækre O.D.D. Gin Genuine Pink, for at gøre din Sour-cocktail endnu mere frisk og lækker. Der er ikke noget bedre end en frisk cocktail i solen på en varm sommerdag, og Gin Sour vil uden tvivl kunne slukke din tørst. Du kan se vores opskrift på den perfekte Gin Sour herunder:

image name

Ingredienser:

 • 5 cl. O.D.D. Gin Genuine Pink
 • 2,5 cl. Citronsaft (Helst friskpresset)
 • 2,5 cl. Sukkersirup
 • 1,5 cl. Æggevidder (valgfrit)

Pynt:

 • En skive citronskal

Fremgangsmåde

 1. Shake/bland alle ingredienserne uden is for at emulgerer æggevidderne
 2. Tilsæt is i din shaker og ryst den godt
 3. Si cocktailen i et cocktailglas uden stilk (Rock glas) fyldt med frisk is
 4. Pynt din Rum Sour med en skive citronskal

Det er valgfrit om du vil have æggevidder i din drink, så hvis du har glemt at købe pasteuriserede æggevidder, så kan du godt undvære. Selvom det er valgfrit at tilføje æggevidder i Gin Sour, mener vi at en perfekt Sour indeholder æggevidder. Æggevidden er med til at skabe en god cremet konsistens og runder cocktailen godt af.

Dry Martini

Dry Martini er en absolut klassiker. Drinken deler vandende, da den for mange godt kan blive for sprittet. Men for en rigtig gin-elsker som elsker at nyde sin yndlingsgin med en lille twist, er denne drink perfekt. Dry Martini er en drink som bør nydes afkølet, da den godt kan blive lidt sprittet når den når stuetemperatur. Hvis du har lyst til at smage den perfekte Dry Martini, så har vi lavet en opskrift som du finder nedenfor:

image name

Ingredienser:

Pynt:

 • Oliven og / eller en skive citronskal

Fremgangsmåde:

 1. Rør ingredienserne sammen med masser af is
 2. Si drinken op i et Martiniglas uden is

Gin Old-fashioned

Som navnet indikerer, så er denne cocktail en af de ældste. Siden begyndelsen af 1800-tallet er den klassiske Old-fashioned, blevet lavet på Whiskey eller Bourbon. Cocktailen kan laves med en del forskellig alkohol, og hvis man er vild med gin, så vil man elske en Gin Old-fashioned lavet med The O.D.D. Gin Original Dry. Cocktailen indeholder alt, hvad der er godt ved gin. Med en smule sukker for at dæmpe smagen af ethanol og få dråber Bitter vil denne cocktail være svær for ginelskere ikke at falde for. I en klassisk Old-fashioned er det ofte Angostura Aromatic Bitters and Angostura Orange Bitters som bliver brugt, men til en Gin Old-fashioned foretrækker vi at bruge Peychaud’s Bitters. Se vores opskrift på den perfekte Gin Old-fashioned her:

image name

Ingredienser:

Pynt:

 • En skive citronskal

Fremgangsmåde:

 1. Rør alle ingredienserne sammen i et glas med is
 2. Si cocktailen over i et cocktailglas uden stilk (Rock glas) med frisk is
 3. Vrid citronskallen over glasset og sæt den pænt i glasset.

Brugen af Peychaud’s Bitters i din Gin Old-fashioned cocktail spiller usædvanligt godt med noterne fra The O.D.D. Gin Original Dry. Peychaud’s Bitters fremstår ret urteagtig med bitre noter og har smagsnoter af kirsebær, appelsinskal og mynte. Sammen med de friske noter fra citronskallen, hæver cocktailen sig og giver den en ekstra forfriskende karakter. Ligesom den klassiske Old-fashioned vil drinken udvikle sig over tid i glasset, når isen langsom smelter. Denne cocktail er helt klart en af vores yndlingscocktails!

Lady Luck

Vi har glæden af at kunne præsentere vores helt egen Skjold Burne cocktail, som vi er sikker på vil falde i din smag. Frisk, frugtig, læskende og meget simpel. Den passer perfekt til en varm sommerdag eller på en kold vinterdag, hvor man har brug for at sende tankerne hen på noget varme. Med andre ord, er denne drink en fantastisk drink, som kan nydes hele året rundt. Der er nogle paralleller til den klassiske Mojito, da de begge indeholder lime, mynte, sukker, men der er heller ikke nogen tvivl om at oplevelsen er forskellig i de to cocktails. En Mojito er fyldt med is, limeskiver og mynteblade, hvorimod man i vores Lady Luck sier myntebladende fra og præsenterer den som en klassisk cocktail. Vores opskrift på den fantastiske Lady Luck er:

image name

Ingredienser:

Pynt:

 • Friske mynteblade

Fremgangsmåde:

 1. Ryst alle ingredienserne sammen (også myntebladende) med is
 2. Si cocktailen over i et cocktailglas uden stilk (Rock glas) med frisk is

Det er meget vigtigt at du sier cocktailen fint, da du ellers vil ende op med en cocktail med små iturevne mynteblade i, hvilket ikke giver den bedste oplevelse. Når du pynter din Lady Luck med de friske mynteblade, anbefaler vi at du klapper lidt på bladende, da det frigiver en god duft, som vil give denne vidunderlige drink en uimodståelig duft. Cocktailen behøver ikke et sugerør. Noterne af frugt og sødmen fra The O.D.D. Gin Genuine Pink skaber en fantastisk balance med syren fra limen og mynteblandende skaber en ekstra friskhed, som virkelig højner hele cocktailen. Hvis dine gæster ikke kan lide gin, så start med at server denne Lady Luck for dem, og så vil de snart ændre deres mening. Hvis du virkelig er en ginelsker, kan du også lave cocktailen med The O.D.D. Gin Original Dry, som har mindre frugtsmag og mere enebær og mere rygrad.

Drinksunivers_.jpg