30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
000079184907_Full.jpg

Hvidvin Smagekasser

I vores hvidvinssmagekasser får du seks forskellige kvalitetshvidvine, som alle er udvalgt for at give dig helt unikke og gode hvidvinsoplevelser. Hver af kasserne er baseret på et spændende tema - og du vil derfor hurtigt kunne finde det tema, som passer dig bedst. Om så du er i humør til noget, du kender, eller prøver du lykken med noget nyt, garanterer vi lækre vine med tilhørende gode smagsoplevelser.

image name

LÆNGE LEVE CHARDONNAY

Er du ligesom os helt tossede med Chardonnay? Så kan du godt glæde dig til denne sublime samling. Vi har samlet seks helt enestående flasker Chardonnay fra hele verden, i en vidunderlig smagekasse til alle os, der bare elsker et godt glas Chardonnay.

Indhold: 

  • Viña Tarapacá Reserva Chardonnay
  • Wente Morning Fog Chardonnay
  • Copper Lane Chardonnay Reserva
  • Pago de Cirsus Chardonnay
  • La Baume Saint Paul Chardonnay 
  • Ironwood Chardonnay

Prøv en af vores andre smagekasser lige her

Særligt udvalgte smagekasser

Med vores særligt udvalgte smagekasser kan du nemt og trygt udfordre dine smagsløg og måske finde din nye favoritvin i vores sortiment. Vores sommelierer udvælger løbende vine fra bestemte områder, producenter og druesorter, eller udfra temaer såsom højtider og årstider. Herved kan du nemt og hurtigt finde lige præcis den kasse, som passer til dig. Vores smagekasser består af 6 eller 12 flasker, hvor der samtidig følger ekstra gode besparelser med.

Uanset, hvilken kasse du vælger, vil du med garanti få en skøn vinoplevelse, og samtidig prøve vine som du måske ellers ikke havde turde smide i kurven.

Vi leverer naturligvis altid med glæde din smagekasse lige til døren. Du er dog også meget velkommen til at bestille og hente den i én af vores fysiske butikker.

515555158.jpg