30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
Babich_hero1.jpg

Babich

New Zealands mest erfarne, familieejede vinproducent, der med sin over 100 år lange historie er kendt over hele verdenen for at leverer vine i absolut verdensklasse. Deres mangeårige succes bygger bl.a. på en historie med lidenskab, hårdt arbejde, bæredygtighed og innovation.

image name

Stræben efter det perfekte

Hos Babich søger de konstant efter det perfekte udtryk i de enkelte druer og producerer Sauvignon Blanc, Pinot Noir og Riesling med stor typicitet. Deres vision er at være blandt de bedste producenter i landet - og den vision må man sige, at de lever op til. Babich leverer elegante, flot balancerede vine af meget høj kvalitet.

Historien om Babich Vinery

Babich er et af de største og ældste familieejede vinhuse i New Zealand.

Vinhuset søger konstant efter det perfekte udtryk i de enkelte druer og producerer Sauvignon Blanc, Pinot Noir og Riesling med stor typicitet. Deres vision er at være blandt de bedste producenter i landet - og den vision må man sige, at de lever op til. Babich leverer elegante, flot balancerede vine af meget høj kvalitet.

Økologi og bæredygtighed

Det ligger i Babich vinhusets DNA. I hele tre generationer har Babich Winery nænsomt arbejdet for at opnå harmoni med jorden, økosystemet og årstiderne for at producere vine af enestående kvalitet og sikre, at deres vinmarker og processer bliver bedre årgang efter årgang.

Derfor er Marlborough Sauvignon Blanc så godt

Marlborough Sauvignon Blanc er vinen, der satte New Zealand på verdenskortet inden for vin, og er i dag med til at sætte den internationale standard for Sauvignon Blanc verden over. Hos Babich giver de her deres bud på hvorfor Marlborough Sauvignon Blanc bare er i en liga for sig selv.

1. Peter, Joe & David.jpg