30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
Brotte - Arbejdere i marken.jpg

Vinproducenter

Der findes mange forskellige vinproducenter som har fokus på hver deres ting. Vi har samlet de mest prominente vinproducenter her så du er fri for at lede. Nogle af dem kender du sikkert af navn, andre har du måske allerede stiftet bekendtskab med. Under alle omstændigheder kan du få et meget bedre billede af, hvem der producerer de vine, vi alle sammen elsker og måske endda hente inspiration til næste gang, du skal på vinindkøb.

image name

Babich

New Zealandsk vin når det er allerbedst! Babich er New Zealands mest erfarne, familieejede vinhus med over 100 års historie. Kendt over hele verden for at lave elegante vine i verdensklasse. Læs mere om det verdenskendte vinhus fra New Zealand, deres vine og historie samt hvorfor de altid leverer sublime vine.

Læs mere om Babich
image name

Charles Mignon

Beliggende i en af de vigtigste byer i Champagne-regionen er Charles Mignon også anerkendt som en af de vigtigste og bedste producenter i netop denne region. Med en klar identitet og traditionsrig produktion leverer de nogle af verdens bedste Champagner. Læs mere om det traditionsbetonede vinhus her.

Læs mere om Charles Mignon
image name

Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

Domaines Barons de Rothschild er en af verdens mest kendte vinproducenter og står bag nogle af de mest anerkendte vine i verden. De er hovedsageligt kendt for vinene fra Château Lafite i Médoc, men med vinhuse i både Chile og Argentina står de bag meget mere end Bordeauxvine. Læs mere om det ikoniske vinhus, og hvad det er, der gør, at de gang på gang formår at lave vine i absolut topklasse.

Læs mere om Domaines Barons de Rothschild (Lafite)
image name

René Muré

René Muré har produceret vine i Alsace i over 370 år. I den tid har de perfektioneret produktionen af alt fra rødvin til mousserende vin. Der er noget for enhver smag. Læs mere her for at finde ud af hvad det er der gør René Muré-vine til nogle af de bedste i verden, samt hvad der er specielt ved Alsace og meget mere.

Læs mere om René Muré
image name

Rodney Strong

Fra Chardonnay til Zinfandel til Merlot, Rodney Strong har det hele. Dette fantastiske hus ligger i det største vinområde i Californiens ”Wine Country”. De går meget op i kvalitet og håndværk, og det kan smages! Læs mere om det pragtfulde Sonoma County i Californien, Rodney Strongs historie og deres produktionsteknikker, som år efter år skaber fantastisk vin.

Læs mere om Rodney Strong
image name

Wente Vineyards

Wente Vineyards har en lang række anerkendelser, bl.a. ”årets amerikanske vinhus i 2011” kåret af Wine Enthusiast Magazine. Wente Vineyards er desuden det ældste familiedrevne vinhus i Californien. Listen med gode grunde til at købe vine fra Wente Vineyards er lang, se selv her.

Læs mere om Wente Vineyards