30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
Vignobles de Bourgogne Chablis.jpg

Moillard-Grivot

Med en imponerende arv, der går mere end 250 år tilbage,
er Maison Moillard-Grivot på forkant med bevarelsen af Bourgognes sjældne og værdifulde ressourcer.

Nyd en ægte smag af Bourgogne med vine, der er fremstillet af dem, der forstår det unikke terroir som ingen andre!

Bæredygtig praksis og sjældne skatte fra Bourgogne

Moillard-Grivot har et enormt fokus på at reducere deres miljøpåvirkning og beskytte dens sjældne og dyrebare ressourcer. Denne dedikation har ligeledes resulteret i en High environmental value (HEV) 3 certificering på alle deres marker, som er den højeste udmærkning inden for biodiversitet, plantebeskyttelse samt styring af gødningsforbrug og håndtering af vand.

De bruger bæredygtige metoder til at sikre, at deres vinmarker forbliver et fælles levested for en mangfoldighed af flora og fauna. Denne respekt for naturen garanterer, at terroirets karakter perfekt afspejles i deres druer og i sidste ende i vinen.

 

Vinene fra Moillard-Grivot

Maison Moillard-Grivot har en imponerende arv, der går mere end 250 år tilbage i tiden. De er på forkant med at bevare Bourgognes sjældne og værdifulde ressourcer og er kendt for at producere Chardonnay og Pinot Noirs af høj kvalitet. Disse vine er kendt for deres finesse og elegance og omfatter bl.a. den eftertragtede Moillard-Grivot Nuits-Saint-Georges 1er Cru "Les Damodes" og Moillard-Grivot Vosne-Romanée 1er Cru "Les Suchots".

Certificering af høj miljømæssig værdi (HEV) 3

Maison Moillard-Grivot har forpligtet sig til bæredygtighed og bevarelse af vores natur for fremtidige generationer. De har opnået High Environmental Value (HEV) 3-certificering (høj miljøværdi) på alle deres parceller, hvilket sikrer, at det familieejede gods overholder de højeste standarder for miljøpraksis og viser deres engagement i bæredygtighed og bevarelse. 

Smag forskellen

Maison Moillard præsenterer et udvalg af højkvalitets røde og hvide Bourgognevine fra regionale appellationer, landsbyer og Premiers Crus.

Opdag de udsøgte og raffinerede smagsoplevelser i Moillard-Grivot vinene. Med deres dedikation til bæredygtighed kan du nyde en smag af tradition med hvert eneste glas. Glæd dig over de unikke smagsprofiler fra hver årgang og forstå, hvorfor Moillard-Grivot er et af Bourgognes mest eftertragtede vinhuse. Gør dig klar til at smage forskellen.

Appellationen Premiers Crus

Bourgogne har hundredvis af forskellige appellationer, der viser de mange forskellige terroirs. Hvert terroir sætter sit eget unikke præg på vinen og giver anledning til unikke cuvéer som Nuits Saint Georges Premier Cru Les Pruliers, Beaune Premier Cru Les Epenottes og Vosne Romanée Premier Cru Les Brúlées. Hvis du vil se nogle af vores andre Bourgognes, kan du finde du finde dem her: Bourgogne