30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
695896_11775318.jpg

De mest populære vintyper

Der findes utallige vintyper, der hver især bærer unikke karakteristika. Vi har alle præferencer for hvad vi bedst kan lide, men vi har prøvet at give dig et overblik over nogle af de typer, vi mener, er mest populære, herunder Amarone, Barolo, Brunello, Chablis, Chianti, Ripasso og Sancerre. Fælles for disse typer af vin er, at de har en fantastisk historie og er elsket af utallige vindrikkere verden over.

image name

AMARONE

Amarone, eller som den helt korrekt bør kaldes, Amarone della Valpolicella, laves i Valpolicella i området Veneto i det nordlige Italien, hvor Verona er den største by.

Efterspørgslen efter disse Veneto-vine har gjort området til Italiens mest produktive vinregion og i dag står regionen for omkring 20% af Italiens samlede vinhøst.

Læs mere om historien bag Amarone della Vallpolicella, hvordan det smager, hvilken mad der passer til den, og teknikken bag den populære vintype.

LÆR MERE OM AMARONE HER
image name

Barolo

Barolo hører uden tvivl hjemme blandt verdens allerstørste vine og bliver ofte omtalt som "vinens konge eller kongernes vin".

Dens velklingende navn stammer fra den lille by Barolo, der med sine knap 1000 indbyggere i sig selv ikke er af nogen synderlig betydning. Til gengæld er vinmarkerne som pryder de vidunderlige Langhe-bjergskråninger omkring byen Barolo en af hemmelighederne bag denne enestående vin. 

LÆS MERE OM BAROLO HER