30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
516351079.jpg

Få de bedste vinoplevelser

Vi giver dig de bedste forudsætninger for at få de bedst mulige vinoplevelser. Om så du er på jagt efter guides om vin, viden om fremstilling af vine, eller informationer om de mest populære vintyper, er hjælpen at få lige her. 

image name

Vinguides til dine vine

Vi har sammenfattet 10 vinguides til dig, der leder efter en smule hjælp til det ene eller det andet. Vores guides dækker over et bredt spektrum af nyttig viden om vin. Hvordan holder man den optimale vinsmagning? Hvilke vinanmeldere og skalaer er nyttige? Og hvordan sætter man vin til mad?

Få det fulde overblik over vores guides her
image name

Hvordan fremstiller man vin?

Vi giver dig et indgående indblik i det komplekse arbejde, der ligger i vinens fremstillingsprocess. Utrolig mange ting har indflydelse på resultatet af vinen, herunder drue, klima og teknikker i processen, og derfor findes der da også utallige slags vine verden over. 

Få det komplette overblik her
image name

De mest populære vintyper

Vi giver dig et overblik over nogle af de mest populære vintyper. Mange af dem har du sikkert hørt om, men vintyperne gemmer hver især på en fantastisk historie. 

Læs mere om populære vintyper her
image name

Vinproducenter

Vi har samlet nogle af de største vinproducenter, som står bag nogle af de mest prominente vine i verden. I disse guides giver vi dig et indgående indblik i, hvordan disse vinproducenter blev til samt andre fun facts og indsigt i, hvad de lægger vægt på i deres vinproduktion. Nogle af dem kender du sikkert af navn, andre har du måske allerede stiftet bekendtskab med. Under alle omstændigheder kan du få et meget bedre billede af, hvem der producerer de vine, vi alle sammen elsker og måske endda hente inspiration til næste gang, du skal på vinindkøb.

Læs mere om de populære vinproducenter