30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
02Front-Image171030.jpg

Sig det med et gavekort fra Skjold Burne

Et gavekort er altid velkomment - specielt når det gælder til Danmarks største kæde af vinhandlere, og kan bruges over hele landet. Glæd dine medarbejdere eller forretningsforbindelser med et gavekort til Skjold Burne Vinhandel - du bestemmer selv beløbet. Et gavekort til Skjold Burne er også oplagt som præmie i en konkurrence. Tanken om at få lov til at vælge vin ganske gratis skal nok skabe ekstra motivation - uanset om det er internt i virksomheden eller blandt jeres kunder.

Vores elektroniske gavekort fylder det samme som et kreditkort, så det er nemt at have med som gave eller sende det med posten og nemt for modtageren at have liggende i pungen. Kortet kan bruges til flere køb, indtil der ikke er flere penge på kortet.

Køb gavekortet i din lokale Skjold Burne Vinhandel, som kan udstede gavekort på beløb fra kr. 200,00. Gavekortet kan også købes direkte over Internettet via gogift.com, hvor mindstebeløbet er kr. 200 - Klik her.

Har du et "elektronisk gavekort" fra Skjold Burne Vinhandel, kan du tjekke saldoen på dette link: Tjek saldo.

Gavekortet kan kun indløses i vores Skjold Burne butikker - dvs. ikke på webshoppen, og kan kun benyttes til vin, spiritus og aviser, og kan ikke ombyttes til kontanter.