30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
02Front-Image171030.jpg

Bliv Skjold Burne forhandler

Danmarks største og mest erfarne vinkæde

Med knapt 35 Skjold Burne butikker fordelt over hele Danmark, er Skjold Burne Kæden den største og mest erfarne vinhandlerkæde i Danmark.

Den første butik blev åbnet i 1928, men det tog først rigtig fart, da Skjold Burne blev omdannet til Aktieselskab i 1950'erne, og man begyndte at sælge ”Den med tyren”. Siden da har Kæden været i konstant bevægelse.

Skjold Burne Kæden

Skjold Burne er en frivillig kæde med et fantastisk stærkt bagland. Som den eneste vinhandlerkæde i Danmark har vi vores egen vinproduktion, og dermed muligheden for at lave vin efter hvad forbrugeren efterspørger. På denne måde sikrer vi også, at vores vine kun forhandles i Skjold Burne Kæden, og at vi konstant er på forkant med, hvad der efterspørges. Samtidig giver det selvfølgelig muligheden for at tilbyde forbrugeren meget høje kvaliteter til meget fornuftige penge. Vi er konkurrencedygtige.

Udover egen vinproduktion, består baglandet af en dedikeret Kædedirektør, topprofessionelle indkøbere, salgskonsulenter du kan sparre med, og selvfølgelig en Marketingsafdeling der holder fokus på vores produkter og butikker. Det er DIG, der er i centrum.

Udlev din drøm og bliv vinhandler i Danmarks mest professionelle vinkæde

Som selvstændig vinhandler er du selvfølgelig ”Herre i eget hus”, men som en del af en kæde, stiller vi selvfølgelig krav:

 • Du skal have kendskab til vin.
 • Din butik skal fremstå som vinbutik, hvor vin og spiritus udgør de primære produkter.
 • Indkøb af vin og spiritus skal 100% købes gennem Skjold Burne.
 • Markedsføringssortiment skal forefindes på hylderne.
 • Månedens Vin fordeles med 59 flasker + 1 gratis.

At være vinhandler er noget af det mest fantastiske. Du arbejder med livsstilsprodukter, hvor dine kunder oftest går op i vin og mad, men skal bruge din hjælp til at sætte tingene sammen. Kort sagt, kunder og kollegaer der har nogle af de samme værdier som dig selv.

Der er også hårdt arbejde. Der skal afholdes vinsmagninger, opsøgende salg til virksomheder og kampagnerne skal bakkes op. Det er ikke et 8-16 job. Når det er sagt, så er der ikke noget som ”vinens verden”, der giver så mange fantastiske oplevelser.

Som Forhandler har du stor indflydelse:

 • Demokratisk valgt Forhandlerudvalg med 3 repræsentanter fra Øst- og 3 fra Vestdanmark.
 • Forhandlerudvalget har stor indflydelse på sortiment, priser, strategi m.v.
 • Forhandlerudvalget har stor indflydelse på kampagnesortiment, tilbud og valg af Månedens Vin.

Vi tilbyder dig:

 • Gode kreditbetingelser.
 • Billigt kædeabonnement med mange fordele.
 • Central markedsføring dækkes af kædeabonnementet.
 • Gratis facade.
 • Gratis åbningsannonce og herefter 40% i tilskud til lokalannoncer.
 • Gode opstarts kreditbetingelser der hjælper dig i gang og skaber luft.
 • Attraktiv loyalitetsbonus, og meget meget mere............


At starte ny butik

At starte ny butik kræver god forberedelse, kapital og et godt bagland. Det er typisk godt at starte butik op i marts/april eller i september måned. På den måde er man næsten garanteret en god start, da de store omsætningsmåneder ligger i april, maj, juni og igen i oktober, november og december.

Det er altid godt at have ”lidt på kistebunden” eller være kreditværdig hos sin bank. Det er svært og sige, hvor meget man skal bruge for at starte butik, da det afhænger af placering, størrelse af butik og om butikken allerede har inventar. Dog vil man i langt de fleste tilfælde kunne starte butik op for ca. 250.000 kroner alt inklusiv.

Vi har pt. en Skjold Burne butik til afståelse i Nordsjælland

Butikken er en større butik på 180 m2, og hertil kommer 2 kældre på hver på 60m2. Den ene kælder bruges som varelager, og den anden som smagelokale.  

Butikkens primære salg ligger i vin og spiritus, men har også tobak, lotterier, tips/lotto og spillemaskiner. Butikken omsætter for 8,5 millioner ex. moms, med en bruttofortjeneste på 1,5 millioner ex. moms.

Den drives i dag af forhandleren + 1 person på 24 timer + 1 person på 14 timer, samt 2 løsarbejdere.

Der er varelager for ca. 700.000, og der forventes en afståelse på 650.000. Derudover er ejeren villig til at fortsætte på fuld tid i butikken i en længere overgangsperiode.

Huslejen er på 36.000 kroner om måneden.


Mere information

Har ovenstående vakt din interesse, så kontakt:

Kædedirektør
Xavier Gras
A/S Skjold Burne
Tlf.: 91 89 43 90
Mail: xagr@skjold-burne.dk