30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
02Front-Image171030.jpg

Firmagaver

Firmagaver til kunder og medarbejdere

Vin er altid en meget populær gave, og med Skjold Burne Vinhandel er det let at finde inspiration. Uanset om det er til en gave til en reception eller firmaets julegaver, kan vi hjælpe. Vi er specialister i vingaver, og kan pakke vin sammen med f.eks. delikatesser eller lækker chokolade. Vi pakker, pynter og leverer - altid til tiden.

Landsdækkende service

Vil du glæde en god forretningsforbindelse eller kollega i den anden ende af landet med en vingave? Med Skjold Burne vinhandel er det ikke noget problem. Skjold Burne er Danmarks største kæde af selvstændige vinhandlere, og giver dig en landsdækkende service.

Kom ind i den nærmeste forretning og find den helt rigtige vingave, så sørger vi for resten. Vi bringer lokalt, eller sender gaven uden besvær for dig. Vingaven bliver som regel bragt ud samme dag af den Skjold Burne Vinhandel, der ligger nærmest modtageren. Hvis der ikke er en Skjold Burne Vinhandel i nærheden af modtageren, sørger vi for forsendelsen.

Vi opbevarer gerne dit visitkort, så det er blot en telefonopringning, der skal til - og vingaven er på vej med en hilsen på dit eget visitkort.