30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
skjold-hero.jpg (1)

Danmarks største og mest erfarne netværk af vinhandlere

Den 1. maj 1928 lød startskuddet til Skjold Burne, da Willy Skjold Burne åbnede sin første vinhandel i Stormgade i København.

Tiden har budt på mange oplevelser, som ”den med tyren” fra 1950’erne, som huskes af tidligere generationer. Allerede dengang definerede vi en af hjørnestenene i vores identitet: vin af høj kvalitet til overkommelige priser. Skjold Burne fik derefter vokseværk og dannede rammen for det netværk af professionelle vin- og spiritusforhandlere, vi er i dag.

For os handler vin og spiritus i virkeligheden om fællesskab, oplevelser i øjenhøjde og kærlighed til gastronomien. Det kaster os ud i en evig jagt efter kvalitet, familieforetagender, ildsjæle og passionerede mennesker, som vil give os det bedste fra det land, hvor de dyrker deres råvarer, hvad enten det er druer, korn eller malt. At finde den rigtige balance mellem kvalitet og pris er afgørende, og vores købmandsgen er lige så vigtigt som vores passion for de gyldne dråber. Vi ønsker både at tilbyde klassikerne men også de nyeste trends.

Ligesom menneskene bag de gyldne dråber er vores forhandlere passionerede kendere, som med deres store engagement, kendskab og kærlighed til vin og spiritus yder rådgivning af højeste kvalitet. Der findes mange forskellige typer butikker hos Skjold Burne og lige så mange personligheder, men ekspertise og engagement er fælles for alle. Det er vores fælles mission, som kobler os sammen; at sælge vin og spiritus i øjenhøjde til overkommelige priser.

Skjold Burne er et netværk af lokalt forankrede forhandlere, som kender livet og befolkningen i deres nærområde. De kan dermed tilpasse sig de lokale behov med de rigtige produkter og de rigtige tilbud, det være sig til hverdag eller til festlige lejligheder. Vores netværk består af Skjold Burne forhandlere samt en række professionelle vin- og spiritusforhandlere rundt om i landet, som fører et udvalgt sortiment. Du kan altid få oplyst, hvem vi samarbejder med i dit lokalområde ved at kontakte os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din lokale forhandler.