30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
karsten-wurth-inf1783-120944.jpg

POPULÆRE VINOMRÅDER

image name

ALSACE

I Alsace laves der både rødvin, hvidvin, mousserende vin og sød vin. Men det er primært hvidvinen Alsace er kendt for, og det er også her at man finder nogle af verdens mest populære hvidvine fra. Alsace producerer bl.a. nogle fantastike Riesling, flotte Gewürztraminer og herlige Cremant, der er et udmærket alternativer til Champagne. 

Området ligger i det nordøstlige Frankrig, og grænser op mod Tyskland og Schweiz, og et spændende område, med stor variation mellem druesorter, geografi, geologi og ikke mindst antallet af producerede vine.

Læs mere om Alsace her
image name

BORDEAUX

Bordeaux er i manges øjne intet mindre end verdens vigtigste vinregion. Det er herfra nogle af verdens bedste, mest kendte og ikke mindst dyreste vine kommer fra - og det er her, du støder på appellationer som St. Émilion, Pomerol og Margaux.

I nyere tid har Bordeaux dog ikke længere samme dominerende rolle på verdenskortet over vin som tidligere. Og dog… for studerer man de allerfineste og bedste vine, så er der fortsat massiv efterspørgsel på dem, og de sælges til skyhøje priser. Til gengæld er regionen udfordret, når det gælder de lavere prisniveauer - her oplever Bordeaux-producenterne i dag en øget konkurrence.

Læs mere om Bordeaux her
image name

BOURGOGNE

Der har været vinproduktion i Bourgogne i Frankrig siden år 300, og Bourgogne er da oså et af verdens mest kendte og bedste vindistrikter - sammen med Bordeaux og Champagne. Men det er er også et af de mest komplekse at finde rundt i. 

Bourgogne har vin til både rød – og hvidvinstilhængeren, men du kan også få en skøn Crémant fra den franske region. Blandt de mest populære druer, er Pinot Noir fanebæreren for rødvin, mens Chardonnay er den mest populære drue til hvidvin, hvor Chablis blandt andet har givet os nogle fantastiske vine.

Læs mere om Bourgogne her