En klassisk Madeira med en medium sødme og flot klarhed i udtrykket. Prøv den til søde desserter eller bløde oste.
Vinen er mørk ravfarvet med gyldne strejf. Duften er fyldig med tørret frugt og noter af karamel. Smagen er rund og fyldig. Den fyldige og behagelige frugtsmag efterfølges af en lang eftersmag af træ og subtile chokoladenoter.
Det er en fremragende ledsager til desserter, især med frugt eller chokolade, kager og bløde oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Good Company Full Rich er lavet på Tinta Negra Mole, som er den mest udbredte drue på Madeira. Druerne er høstet fra marker, som ligger i ca. 200 meters højde på både den nordlige og den sydlige del af øen. Mosten gærer med skindet med naturligt gær ved en kontrolleret temperatur på mellem 24ºC og 26ºC i rustfrie ståltanke. Efter ca. 48 timer, når mosten har opnået den ønskede sødme, tilsættes alkohol, hvorved gæringen stoppes. Herefter hældes vinen på såkaldte "estufa"-tanke, hvor vinen over 3 måneder gennemgår en opvarmningsproces, som foregår ved en temperatur mellem 45ºC og 50ºC. Efter "estufagem", som opvarmningsprocessen kaldes, lagrer vinen 3 år på amerikanske egetræsfade. Vinen klares og filtreres inden endelig aftapning
Øen Madeira ligger ud for Portugals kyst og er ikke mere end 732 km2 med 400 hektar vinmarker. Klimaet er naturligvis præget af kraftig blæst fra havet. Vinmarkerne er anlagt i det bjergrige terræn på små terrasser og jordbunden er præget af vulkansk jord med meget basalt.
Cossart Gordon & Co blev etableret i 1745 og er det ældste vinfirma på Madeira. Francis Newton sejlede fra Skotland og ankom til Madeira den 12. september 1745, hvor han grundlagde firmaet. Madeira fremstilles ved, at druemosten påbegynder en normal gæringsproces, som stoppes ved at tilsætte 96% alkohol. Alt efter hvornår denne fortificering sker, får man afgjort hvor sød vinen skal være.