30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Cinque Stelle Amarone della Valpolicella Classico DOCG (2017)

Pr. stk. v. 3 stk.
229,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 3 stk.
229,00 kr.
Før 399,00 DKK
SPAR 510,- V/MIN 3 FL. FRA 26/4-2/6
På lager online
Varenummer: 0551203

Cinque Stelle Amarone della Valpolicella Classico DOCG (2017)

"Fem stjerner" er navnet på denne uovertrufne Amarone della Valpolicella Classico og den er alle fem stjerner værd!

God til: Grill, ost - kraftig, ost - mild, steg, vildt


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Molinara
Smagsnoter
Brombær, kirsebær, marmelade, peber
Alkohol og indhold
16 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Distrikt
Valpolicella
Producent
Michele Castellani
Serveringstemperatur
18-20°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Marknavn
Vineyard Cà del Pipa
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
16-20 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
36
Type af fad
Fransk Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
7.3 g/L
Velegnet til
Grill, ost - kraftig, ost - mild, steg, vildt
Indeholder
Sulfitter

Blød og elegant

Cinque Stelle Amarone della Valpolicella Classico DOCG har en intens granatrød farve. I næsen er vinen blød og elegant med noter at kirsebær, brombærmarmelade og en anelse peber. Vinen har en lækker frugtig afslutning.
Nyd Cinque Stelle Amarone della Valpolicella Classico DOCG til en god steg, til vildt, grillet kød eller ost.

Serveringstemperatur: 18-20°C

Fremstilling

Cinque Stelle Amarone della Valpolicella Classico DOCG er lavet på druesorterne Corvina Veronese og Corvinone (70%), Rondinella (25%) og Molinara (5%) høstet fra Cà del Pipa marken I Marano di Valpolicella dalen i Valpolicella Classica regionen, hvor stokkene står i leret jord med kalksten.
Cinque Stelle (”fem stjerner”) er et mesterværk! Druerne tørrer i 3-4 måneder, derved udtrækkes en fantastisk koncentration af sukker, tanniner og aroma. Druerne presses forsigtigt og en langsom gæring igangsættes ved kontrolleret temperatur med skallerne i 40 dage. Modningen sker på 60% slavonske fade og 40% franske fade à 5000 liter i 3 år. Endelig modner vinen i et år på flaske, inden den frigives til salg.

Om producenten

Vinfirmaet Michele Castellani bygger på hårdt arbejde og entusiasme. Michele Castellani startede firmaet i Vagatara i 1945. Takket være visionære investorers betydelige investeringer i vinmarker og i udstyr har firmaet udviklet sig til at være et topklasse vineri, som får det optimale ud af råvarerne fra de omkring 40 hektar vinmarker.
Sergio Castellani og hans hustru Maria driver i dag det familiebaseret vineri sammen med deres børn Michele i produktionen, Martina på den administrative side og Mara, som tager sig af internationalt salg.

Anbefalede produkter