30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
SB_Her0_Jul2020_HallofFame.jpg
image name

Italiensk lækkerbisken

Fyldig vin med stor frugtrigdom og et let krydret strejf.

Fiorino er særdeles blød med fløjlsbløde tanniner og lækre aromaer af kirsebær, blåbær samt en smule krydderi.
Fiorino er fremstillet på Sangiovese-druen iblandet Merlot og Cabernet. Sangiovese lægger også rygrad til berømte vine som Brunello og Chianti Classico. Druerne er høstet fra marker i Toscana distriktet, og vinifikationen er traditionel. Fiorino er lagret 9 måneder på egetræsfade.

God til kalkunen.

SPAR 110 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

SUPERLÆKKER GRENACHE NOIR

En vin med masser af fylde, kraft og saft. En vin der vil falde i god smag hos mange og som viser, hvorfor fransk vin er så populær.

Grenache Noir Oak Aged fremstår dyb rød i glasset. I duften og smagen møder man modne frugter og lakrids. I munden opleves vinen silkeblød og intens med fint afrundede tanniner, en flot fylde og kraft samt en lang vedvarende eftersmag.

 

SPAR 50 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

CHARMERENDE MALBEC

En toplækker Malbec med masser af intensitet og kraft i flot balance. Vinen er dyb rød i glasset med violette aftegninger. Duften er blød og charmerende, og i ganen fornemmes den mørke Malbec-drues helt klassiske karakteristika med hindbær, rosiner, sort peber og en snert af chokolade. Knife'n'fork Malbec er en typisk repræsentant for Argentinas nationaldrue Malbec, og vinen er en perfekt ledsager til en god bøf, grill, krydrede retter eller et udvalg af oste.

SPAR 50 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

FANTASTISK ZINFANDEL

Med sin mangfoldighed i smagen er Old Vines Zinfandel fra Rodney Strong et pragteksemplar på, hvad Zinfandel har at byde på.

Frisk frugt fra Russian River Valley kombineret med moden og krydret sødme fra Alexander Valley og Dry Creek giver en vin med stor smagsmæssig mangfoldighed. Her er noter af brombær, blommer og boysenbær med et touch af søde, røde bær og cremet vanilje.

SPAR 50 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

SUPERLÆKKER AMARONE

Amarone i den klassiske stil, her er tid til fordybning. Denne vin giver forståelse for det italienske udtryk; Meditationsvin. Skænk den i glasset og nyd udviklingen over aftenen. Stor kompleksitet og finesse.

Vinen har en mørk, granatrød farve med sorte reflekser. Duften er elegant med let krydrede toner af egetræ og mokka. Herfindes også en stor koncentration af moden rød frugt. Smagen er tør og velbalanceret med en meget intens kerne af rå frugt og en typisk bitter afslutning. En Amarone i den gode klassiske stil.

SPAR 79 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

CHILENSK TOPKLASSE

En kraftig, udtryksfuld sag med en forrygende friskhed.

Los Vascos Grande Réserve fremstår med en purpurrød farve. Det er en kraftig og meget aromatisk vin med mørke kirsebær, krydderier og vanille. Velbalanceret med silkebløde tanniner samt en meget vedholdende, frugtrig og let pebret eftersmag.

Los Vascos Estate er det tydeligt, hvad gode franske producenter har mulighed for at opnå, når de arbejder med druer de kender under optimale klimabetingelser. Ejerne af Los Vascos er de samme, som ejer 1’er Grand Cru Classé slottet Château Lafite Rothschild i Bordeaux. Resultatet: En vingård som ligger i toppen af det sydamerikanske kvalitetshierarki.

SPAR 70 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

Fremragende Primitivo di Manduria

Med Pietra Pura vinene ønsker Rocca delle Macie at vise det ypperste fra Salento-området. Områdets fine karakteristika med druer fra "indfødte" vinstokke i Salento er samlet i denne intense og frugtfyldte Primitivo di Manduria.

Vinen er smuk rubinrød i glasset med lilla reflekser. Duften er fyldig og intens og byder, som smagen, på noter af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje. En elegant og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

Perfekt til flæskestegen og juleanden.

SPAR 30 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

Vidunderlig Zinfandel

Lækker intens og fyldig Zinfandel med mørke bær og et elegant krydret præg. En rigtig lækkerbisken.

Beast of Zin fremstår med en flot, intens og dyb rød farve i glasset. Duften er indbydende med mørke bær, en intens sødme og et elegant subtilt krydret præg fra lagringen på fransk eg. Vinen er fyldig og harmonisk med en dejlig vedholdende eftersmag præget af bløde tanniner.

BEAST er en serie af ikoniske vine fra Californien.
Druerne til BEAST-vinene er udvalgt fra områder i Californien, der er optimale for de enkelte druesorters karakter. BEAST- serien behandles med største omhu. Vores BEAST-vine har masser af saft, kraft og delikat syre. Vinenes intense farve og frugtrige karakter gør dem ganske uimodståelige.

SPAR 50 KR. - BESTIL VINEN HER
image name

Charmerende Barolo

Barolo DOCG fra Boscareto-vinmarken er en nobel og yderst behagelig vin, som med fornøjelse kan nydes efter et måltid som meditationsvin.

Beni di Batasiolo, Barolo DOCG, Single Vineyard "Vigneto Boscareto", har en smuk granatrød farve. Smagen er fint struktureret, rigt sammensat. Den lange eftersmag fremhæves af de bløde tanniner, afsluttet af den krydrede, frugtrige bouquet med egetræets sarte strøg.

Beni di Batasiolo er en af de bedste producenter i Piemonte, og drives af den energiske og karismatiske Dogliani-familie. Ejendommen er beliggende i centrum af Barolo distriktet, og består af ni ”beni” dvs. vingårde med tilhørende vinmarker, hvilket garanterer høj diversitet. Vinmarkerne dækker et samlet areal på mere end 100 hektar i de bedste områder.

SPAR 199 KR. - BESTIL VINEN HER