30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
000079184907_Full.jpg

Rosé Smagekasser

I vores rosésmagekasser har vi sammensat en perlerække af enestående sommervine til dig, der er på udkig efter gode vinoplevelser. Rosévin er for mange anset som udpræget sommervin, men rosévin kan meget mere end det. I nedenstående smagekasser vil du blive taget på en unik vinrejse, som både giver dig læskende sommervine som indbyder til en varm dag på terrassen, men også vine med mere karakter og kompleksitet, som fungerer suverænt til mad hele året rundt.

Prøv en af vores smagekasser lige her

Særligt udvalgte rosésmagekasser

Med vores særligt udvalgte rosésmagekasser kan du nemt og trygt udfordre dine smagsløg og måske finde din nye favorit rosévin i vores sortiment. Vores sommelierer udvælger løbende vine fra bestemte områder, producenter og druesorter, eller udfra temaer såsom højtider og årstider. Herved kan du nemt og hurtigt finde lige præcis den smagekasse, som passer til dig. Vores smagekasser består af 6 eller 12 flasker, hvor der samtidig følger ekstra gode besparelser med.

Uanset, hvilken kasse du vælger, vil du med garanti få en skøn vinoplevelse, og samtidig prøve vine som du måske ellers ikke havde turde smide i kurven.

Vi leverer naturligvis altid med glæde din smagekasse lige til døren. Du er dog også meget velkommen til at bestille og hente den i én af vores fysiske butikker.

515555158.jpg