30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
karsten-wurth-inf1783-97608.jpg

Sig det med et gavekort fra Skjold Burne

Glæd dine venner og bekendte med et gavekort til Skjold Burne Vinhandel.

Vingaver bliver mere og mere populært, da vi er mange der sætter pris på en god vin. Med et gavekort til Skjold Burne Vinhandel, kan du glæde dine venner og bekendte med den perfekte vingave; et gavekort der kan bruges til alle vores vine.

At købe vin i gave kan være svært, da smag er meget individuelt. Hos os har vi et stort udvalg af alle slags vine, og derfor kan modtageren af gavekortet selv vælge sin yndlings vin.

Vores elektroniske gavekort fylder det samme som et kreditkort, så det er nemt at have med som gave og nemt for modtageren at have liggende i pungen. Kortet kan bruges til flere køb indtil, der ikke er flere penge på kortet.

Køb gavekortet i din lokale Skjold Burne Vinhandel, som kan udstede gavekort på beløb fra kr. 200,00. Gavekortet kan også købes direkte over Internettet via gogift.com, hvor mindstebeløbet er kr. 200 - Klik her.

Har du et "elektronisk gavekort" fra Skjold Burne Vinhandel, kan du tjekke saldoen på dette link: Tjek saldo.

Gavekortet kan kun indløses i vores Skjold Burne butikker - dvs. ikke på webshoppen, og kan kun benyttes til vin, spiritus og aviser, og kan ikke ombyttes til kontanter.