30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
409365826.jpg

Brug for en firmagave?

Hos Skjold Burne kan du finde en gave til alle årets lejligheder. Om du søger en firmagave til f.eks. jubilæum, dine medarbejdere eller kunder, eller årets firmajulegaver har vi gaven som passer til lejligheden. 

Find din gave til enhver lejlighed!

Skjold Burne sørger altid for at produkterne er nøje prøvesmagt og udvalgt, så vi ved, at vi kan tilbyde de helt gode smagsoplevelser. Det er kvaliteten, og oplevelsen der er vigtigst, og det er jeres firma, der er omdrejningspunktet. Vi gør os meget bevidste om at forhandle gode firma gaver, så du ender med fuld tilfredshed.

image name

Firmagaver alle kan lide

Skjold Burne har et stort udvalg af nøje udvalgt importeret kvalitetsvin fra områder som f.eks. Bordeaux, Piemonte eller Californien. Derudover har vi i vores butikker delikatesser så som lækker kvalitets chokolade som altid et sikkert valg. Med den helt rette vin, der får hele gaven til at gå op i en højere enhed kan du leverer den perfekte firma gave. En pakke fyldt med smagsoplevelser er en fremragende firmagave til en virksomhed der har mange forskellige medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Få et godt tilbud på dine firmagaver

Står I og mangler en firmagave, så tag kontakt til din lokale Skjold Burne, og find den helt rigtige vingave. Vi gør vores absolut ypperste, for at sammensætte et attraktivt tilbud, der passer til lige netop din virksomhed. Vi pakker, pynter og leverer – altid til tiden.

Så kig forbi din lokale Skjold Burne i dag! Er du i tvivl om hvor den er? Find din butik her.