30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Smagekasse Luca Maroni Topscorer

Pr. stk.
500,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
500,00 kr.
Før 814,00 DKK
SPAR 314,00 KR.
På lager online
Varenummer: 0551995

Smagekasse Luca Maroni Topscorer

6 helt sublime vine som alle har været igennem vinguruen Luca Maronis kyndige hænder og tilmed er blevet topscorer.

God til: Kraftige krydrede retter, middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, ost - mild, pasta og pizza


Type
Rødvin
Smagsnoter
Hindbær, kirsebær, lakrids, mynte, peber, ribs, vanilje
Alkohol og indhold
13.5 % / 450 cl
Land
Italien
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Sekundær emballage
Pap karton
Velegnet til
Kraftige krydrede retter, middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, ost - mild, pasta og pizza
Indeholder
Sulfitter

Interessant og oplevelsesrig

6 flasker, 1 à hver:

Cantina di Ruvo bygger på ideen om at dele. Vineriet blev grundlagt i 1960 takket være en gruppe af winemakers, der ønskede at sætte ”OS” før ”MIG”.
At være og at arbejde sammen for at opnå mere. 1020 forretningspartnere kombinerer deres erfaring og deler deres viden om landbrug og vinproduktion. Resultatet er en konstant udvikling i både markerne og i produktionen. I Cantina di Ruvo bliver druer til vin i kraft af samarbejde.
Grifo Appassimento er produceret på Nero di Troia druer fra området Puglia i hælen af det karakteristiske støvleland. Puglia har gennemgået en rivende udvikling. Ingen andre steder i Europa har de moderne vinifikationsmetoder løftet kvaliteten i samme grad som i Puglia.
Appassimento-teknikken, som især kendes fra Veneto-egnen, kendetegnes ved at de fuldmodne druer tørres på markerne, hvorefter klaserne sorteres og høstes med forsigtighed.

97 point Luca Maroni

Barbanera Il Messo Governos smukke, livlige og røde farve er nærmest symbolsk for vinens kraftfulde karakter. I duften fornemmes noter af kirsebær og skovbær. De subtile krydderier giver vinen en karakteristisk og unik bouquet. Den bløde smag har en nærmest perfekt balance mellem sødme og syre.
Server den til krydrede pastaretter eller til en god steg.

98 point Luca Maroni
***** 5 stjerner VinAvisen
Anbefalet af Vinhulen

Barbanera Artemia Primitivo Puglia IGT har en smuk og intens rød farve med fine mørke aftegninger. Den bløde bouquet er karakteriseret af modne kirsebær og blommer med et elegant strejf af søde krydderier. Vinen er fyldig og rund med en lækker lang og vedholdende eftersmag.
Server Artemia til krydrede pastaretter, en god steg eller modne oste.

98 point Luca Maroni
***** 5 stjerner VinAvisen
Anbefalet af Vinhulen

Barbanera Passo Rosso Toscana IGT er fascinerende, og den smyger sig bogstaveligt talt som den fineste silke i ganen. Mørke kirsebær er dominerende i smagen.
Server Passo Rosso Toscana som et glas ”i utide” eller til pastaretter med kød eller kødretter generelt.

98 point Luca Maroni
***** 5 stjerner Flaskehlasen
Anbefalet af Vinhulen

Flot Ripasso fra familiefirmaet Luciano Arduini. Lækker frisk og blød i ganen.
Luciano Arduini Ripasso Valpolicella Classico Superiore er lavet på druerne Corvina (60%) Corvinone (20%) og Rondinella (20%), som høstes fra 30 år gamle vinstokke, hvorefter de samles i 15-20 kgs trækasser og tørrer i et par måneder.
Herefter knuses og afstilkes druerne, og udblødningen finder sted i 12 dage med jævnlig overpumpning af vinen. Vinen opbevares på rustfri ståltanke indtil februar, hvor den ligger i 15 dage ved 15°C med kvaset fra Amaroneproduktionen.
Luciano Arduini Ripasso Valpolicella Classico Superiore har en smuk rubinrød farve med fine violette reflekser. I bouqueten er vinen frisk med dejlige noter af bær. Vinen fornemmes harmonisk blød i munden.

98 point Luca Maroni
90 point Gilbert & Gaillard

THE BLEND : En lækker rødvin lavet på tre af Italiens store druer fra tre forskellige italienske vinområder : Veneto, Toscana og Sicilien.
Sangiovese-druerne er høstet fra syd-/vestvendte marker 300 m.o.h.
Nero d’Avola-druerne er høstet fra sydvendte marker 50 m.o.h.
Corvina-druerne er høstet fra syd-/vestvendte marker 200 m.o.h
Vinmarkerne er delvist nye og gamle jorde.
Druerne høstes mellem første og tredje uge af oktober. Ved ankomst til vineriet afstilkes druerne og vinificeres separat i moderne rustfri ståltanke. Skallerne ligger med mosten i 15-18 dage ved 26 grader for at udtrække farve.
Vinen modner i seks måneder hvorefter blenden stikkes sammen og vinen aftappes.
The Blend Collezione Privata har en intens og koncentreret rubinrød farve. Duften er fyldt med moden frugt med en krydret undertone. I ganen udfoldes en friskhed med perfekt balancerede tanniner og en dejlig vedholdende afslutning.

99 point Luca Maroni
Berlin guldmedalje 2019

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen18-12-2017
“En rigtig dejlig rødvin, hvor den toskanske drue Sangiovese har fået selskab af 50% Merlot, der kommer med blødhed og fylde. I vinen er der fin krydring - timian? - og moderate tanniner.”

Fremstilling

Luca Maroni er et kendt ansigt i vinbranchen. Hvert år anmelder Luca Maroni tusindvis af vine og hans årlige vinguide Annuario dei Migliori Vini Italiani udgives udover på italiensk også på tysk og engelsk.
Luca Maroni benytter sit eget pointsystem og kun få vine opnår topscoren 99 point
Siden 1988 har vinguruen Luca Maroni smagt og anmeldt over 300.000 vine, så køber du en vin, der har været gennem vinguruen kyndige hænder og erfarne gane, og har fået fine anmeldelser, så er du på sikker grund.
6 flasker som alle har været igennem vinguruen Luca Maronis kyndige hænder og tilmeldt er blevet topscorer.

Anbefalede produkter