30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Appassimento Smagekasse

Pr. stk.
716,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
716,00 kr.
På lager online
Varenummer: 0551987

Appassimento Smagekasse

Et spændende udvalg af Appassimento vine produceret efter Amarone-metoden, der koncentrerer saft og kraft i vinene til stor glæde for de fordringsfulde vinelskere.

God til: Grill, kalv, kraftige krydrede retter, lam, middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, pasta og pizza, rødt kød, steak, steg


Type
Rødvin
Smagsnoter
Blommer, bær, chokolade, egetræsfad, granatæble, kaffe, lakrids, marmelade, moden frugt
Alkohol og indhold
14 % / 450 cl
Land
Italien
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Velegnet til
Grill, kalv, kraftige krydrede retter, lam, middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, pasta og pizza, rødt kød, steak, steg
Dekantering
Nej

Intens og lækker

BARONCINI Parziale appassimento IGP
Druerne til Baroncini er omhyggeligt udsøgt og høstet fra vinstokke i den norditalienske vinregion Veneto. Den berømte region har en lang og stolt tradition for vinproduktion og er særligt kendt for vine fremstillet på tørrede druer.
Baroncini fremstår intens rød i glasset med fine violette strøg. I duften mødes man af fyldige bæraromaer, intensitet og et lækkert element af chokolade. I munden går noterne fra duften igen, og vinen opleves fyldig og silkeblød med et dejligt krydret element og en lang, vedvarende eftersmag.
Baroncini er en oplagt ledsager til det italienske køkken, en rigtig god bøf eller ostebordet.

Fabiano Negraro Appassimento Rosso Veronese
Druerne til denne vin høstes fuldmodne og bringes til vineriet. Vinen er intens rød i glasset med flot teglfarvet kant. Duften er præget af modne kirsebær og søde krydderier. Smagen er fyldig med store mængder frugt og bløde tanniner. Appassimentostilen er fremtrædende med den bløde struktur og komplekse eftersmag, der vidner om en vin i stor harmoni, hvor der er kælet for alle detaljer.
Vinen kan nydes til al slags kød og ost. Åben gerne vinen et par timer før servering.

* * * * * - VinAvisen

Passo del Sud Appassimento Puglia IGT
Passo del Sud Appassimento har en flot intens rød farve med lilla aftegninger. Bouquet'en er intens og vedholdende med røde bær og et let ristet præg. I ganen fornemmes vinen blød, intens og vedholdende med et dejligt marmeladepræg og masser af rød frugt.

95 point - Luca Maroni
Guldmedalje - Berlin Wine Trophy

Zanettini Corvina Parziale Appassimento IGP
Zanettini Corvina Verona er produceret efter appassimentometoden. Navnet refererer til det italienske ord passito, som betyder ”at passere”. Druerne høstes og bringes til vineriet, hvor de afstilkes og mosten gærer ved kontrollerede temperaturer. En del af den unge vin gennemgår en andengæring på drueskaller, og derved får den unge vin tilført farve, smag, fylde og karakter. Efter gæring modner en del af vinen i tre måneder på egetræsfade, inden den tappes på flaske.
Zanettini har en dramatisk mørkerød farve. Vinen er fyldig med en frugtig og krydret bouquet. Zanettini er blød med noter af vilde bær og fornemmes varm og intens. En perle af en rødvin, fyldig og blød.

91 point - Luca Maroni

Grifo Appassimento er produceret på Nero di Troia druer fra området Puglia i hælen af det karakteristiske støvleland.
Appassimento-teknikken, som især kendes fra Veneto-egnen, kendetegnes ved at de fuldmodne druer tørres på markerne, hvorefter klaserne sorteres og høstes med forsigtighed. Vinificeringen sker efter ønologiske teknikker og med respekt for de gamle traditioner. Vinen modner i seks måneder på slovenske egetræsfade og derefter på flasken.
Den intense mørke røde farve understreges af fine lille strøg. Bouquet afslører aromaer af modne bær, blommer og elegante krydrede noter fra fadlagringen på slavonske egetræsfade i 6 måneder. I ganen er vinen rund og behagelig med silkebløde tanniner.
Server Grifo Appassimento til en god bøf eller modne oste.

97 point - Luca Maroni
* * * * * - VinAvisen

Angelo Appassimento Rosso IGP 17% vol.
Primitivo og Negroamaro druerne til Angelo er høstet fra solmættede vinmarker i Puglien, som danner hælen i det italienske støvleland.
Angelo Appassimento har en intens klar rubinrød farve med smukke lilla aftegninger. Vinen er fyldig med en dejlig blød og vedvarende smag, sød uden på nogen måde at virke vammel. Der er blommer og marmelade pakket ind i lækre krydderier fra fadlagringen.
Nyd vinen til rødt kød, modne oste eller til de klassiske retter fra det italienske køkken.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

NB : Leveres i standard transportkasse

Alle vinene i denne smagekasse er produceret efter den såkaldte ”appassimento-metode”, som også anvendes til egnens berømte Amaronevine. Druerne lægges til tørre i solen og herved fordamper en væsentlig del af væskeindholdet i druerne. På denne måde fremelskes farve, sukkerindhold samt kraft i druerne og resultatet er lækker intens og sødmefuld vin med stor kraft.

Anbefalede produkter