30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
Varenummer: 0551987

Appassimento Smagekasse

Appassimento Smagekasse

Pr. stk.
450,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
450,00 kr.
Før 686,00 DKK
SPAR 236,- PR KASSE
På lager online
Varenummer: 0551987

Appassimento Smagekasse

Et spændende udvalg af Appassimento vine produceret efter Amarone-metoden, der koncentrerer saft og kraft i vinene til stor glæde for de fordringsfulde vinelskere.

God til: Grill, kalv, kraftige krydrede retter, lam, middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, pasta og pizza, rødt kød, steak, steg


Type
Rødvin
Smagsnoter
Blommer, bær, chokolade, egetræsfad, granatæble, kaffe, lakrids, marmelade, moden frugt
Alkohol og indhold
14 % / 450 cl
Land
Italien
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Velegnet til
Grill, kalv, kraftige krydrede retter, lam, middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, pasta og pizza, rødt kød, steak, steg
Dekantering
Nej

Intens og lækker

BARONCINI Leggero Appassimento Puglia IGP
Druerne til Baroncini er omhyggeligt udsøgt og høstet fra vinstokke i den sydøstitalienske vinregion Puglia, som danner hælen i Italien. Jorbunden her er rig på kalk og danner god grobund for vindyrkningen.
Baroncini fremstår intens rød i glasset med fine violette strøg. I duften mødes man af fyldige bæraromaer, intensitet og et lækkert element af chokolade. I munden går noterne fra duften igen, og vinen opleves fyldig og silkeblød med et dejligt krydret element og en lang, vedvarende eftersmag.
Baroncini er en oplagt ledsager til det italienske køkken, en rigtig god bøf eller ostebordet.

Fabiano Negraro Appassimento Rosso Veronese
Druerne til denne vin høstes fuldmodne og bringes til vineriet. Vinen er intens rød i glasset med flot teglfarvet kant. Duften er præget af modne kirsebær og søde krydderier. Smagen er fyldig med store mængder frugt og bløde tanniner. Appassimentostilen er fremtrædende med den bløde struktur og komplekse eftersmag, der vidner om en vin i stor harmoni, hvor der er kælet for alle detaljer.
Vinen kan nydes til al slags kød og ost. Åben gerne vinen et par timer før servering.

* * * * * - VinAvisen

Passo del Sud Appassimento Puglia IGT
Passo del Sud Appassimento har en flot intens rød farve med lilla aftegninger. Bouquet'en er intens og vedholdende med røde bær og et let ristet præg. I ganen fornemmes vinen blød, intens og vedholdende med et dejligt marmeladepræg og masser af rød frugt.

95 point - Luca Maroni
Guldmedalje - Berlin Wine Trophy

Zanettini Corvina Parziale Appassimento IGP
Zanettini Corvina Verona er produceret efter appassimentometoden. Navnet refererer til det italienske ord passito, som betyder ”at passere”. Druerne høstes og bringes til vineriet, hvor de afstilkes og mosten gærer ved kontrollerede temperaturer. En del af den unge vin gennemgår en andengæring på drueskaller, og derved får den unge vin tilført farve, smag, fylde og karakter. Efter gæring modner en del af vinen i tre måneder på egetræsfade, inden den tappes på flaske.
Zanettini har en dramatisk mørkerød farve. Vinen er fyldig med en frugtig og krydret bouquet. Zanettini er blød med noter af vilde bær og fornemmes varm og intens. En perle af en rødvin, fyldig og blød.

91 point - Luca Maroni

Druerne til Famiglia Castellani Vivaldo tørrer naturligt på vinstokkene i 15 dage, idet skuddet, hvorpå klaserne vokser, klippes, så saften forhindres i at nå frem til klaserne. På den måde opnås en naturlig dehydrering (appassimento)
Druerne afstilkes, presses og gæringen finder sted i 15/20 dage. Appassimento-metoden giver vine med noter af moden frugt og en perfekt balance mellem tanniner og syre.
Farven er intens lilla tenderende til rav-farvet ved modning. Duften er fyldig og vedholdende. Smagen er dejlig rund og harmonisk. Vinen har en perfekt balance mellem bløde tanniner og syre.

97 point - Luca Maroni
* * * * * - VinAvisen

Gardetta Appassimento Rosso del Veneto IGT
En blød og dejlig vin, der emmer af historie fra familien Bennati i Veneto.
Vinen er lavet på Corvina og Merlot druer fra vinmarker i Verona-provincen. Druerne høstes manuelt, hvorefter de afstilkes of presses. Mosten pumpes over nogle gange for at sikre aromaerne fra drueskindet i den færdige vin. En lille del af druerne tørrer i små tremmekasser indtil januar måned (dette er den berømte appassimento-teknik) Vinen modner på træfade, inden den aftappes.
Farven er smuk dybrød. I ganen fornemmes mørk frugt med noter af vanilje.
Server vinen til en god steg eller modnede oste eller til retter fra Middelhavskøkkenet.

* * * * * - VinAvisen

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

NB : Leveres i standard transportkasse

Alle vinene i denne smagekasse er produceret efter den såkaldte ”appassimento-metode”, som også anvendes til egnens berømte Amaronevine. Druerne lægges til tørre i solen og herved fordamper en væsentlig del af væskeindholdet i druerne. På denne måde fremelskes farve, sukkerindhold samt kraft i druerne og resultatet er lækker intens og sødmefuld vin med stor kraft.

Anbefalede produkter