30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
image name

Søg i vores omfattende sortiment

FIND DEN RETTE VIN, TIL DEN RETTE LEJLIGHED

Se hele udvalget
image name

ÅRETS JAGTVIN 2019

- ET PLETSKUD TIL EFTERÅRETS VILDTRETTER

Jagtsæsonen er i fuld gang og det betyder stribevis af vildtlækkerier ved middagsbordet - og til en god vildtmiddag hører jo et godt glas rødvin.

Årets Jagtvin i Skjold Burne, IL Cadere, er en kraftfuld og lækker italiensk Appassimento med en fin sødme, lækker chokolade og masser af intensitet, som gør den oplagt til efterårets vildtretter - her er tale om én jagtvin af højeste kaliber.

Men du skal skynde dig, hvis du vil købe dette brag af en vin til KUN 69,75 KR. (DU SPARER 30%), for den bliver revet væk!

Bemærk: Tilbuddet gælder hele september og oktober 2019 (så længe lager haves).

KØB ÅRETS JAGTVIN HER
image name

KØB SPIRITUS ONLINE

Vi forhandler også masser af spændende spiritus fra hele verden - alt fra gin, vodka og grappa til rom, cognac, skotsk whisky og malt whisky.

Se vores store udvalg her

Om Skjold Burne

Skjold Burne har siden 1928 forhandlet kvalitetsvine til gode priser. I dag har vi 45 butikker over hele landet - samt en døgnåben webshop - hvorfra der sælges både rødvin, hvidvin, champagne, cava, dessertvinmousserende vinportvin og spiritus af høj kvalitet til attraktive priser.

Der er mange fordele når du handler hos Skjold Burne:

  • Vi giver dig fri fragt allerede ved køb for 500 kr.
  • Afhent GRATIS hos din lokale Skjold Burne forhandler
  • Hurtig levering lige til døren på kun 1-2 hverdage
  • 30 dages fri returret


Skjold Burne

- vinglæde siden 1928

image name

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de gode tilbud først. Alle modtagere af nyhedsbrevet deltager hver måned i konkurrencen om vinpræmier for tusindvis af kroner! Du kan altid framelde dig hurtigt og nemt.

Ved tilmelding til dette nyhedsbrev afgiver du samtykke til, at A/S Skjold Burne kan kontakte dig via e-mail og SMS med tilbud, informationer og events. Læs mere under vores salgs- og leveringsbetingelser