30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
516351079.jpg

Gaveidéer til hende

Det er ikke altid let at komme på den helt rigtige gaveidé til mor, mormor, søster, veninde eller kollegaen – vi har her forsøgt at hjælpe dig i processen.

image name

Den perfekte gin

ODD - Genuine Pink er den perfekte gaveidé til hende, der både sætter pris på smag og design. Flasken har en utrolig smuk farve, og ginnen giver en autentisk smagsprøve på eksotiske med smagsnoter af enebær, granatæble og hindbær. Kompleksiteten i denne gin gør, at man kan parre den med sin favorit-tonic - nærmest uanset hvad det er. Denne gave vil altså blive modtaget med et smil, uanset om det er til mor, søster, veninde, eller en helt fjerde. 

Læs mere om den her
image name

Rosé kan drikkes året rundt!

Der er et eller andet over rosé... Er det farven, smagen, eller kunne det være duften? Måske en kombination af alle tre? Vi ved bare, at rosévin bringer følelser op i os og altid er en humørspreder.
Rosé drikkes ofte i foråret og om sommeren men smager altså lige så godt den resterende del af året. Efter vores mening er det altså intet mindre end en fantastisk gaveidé til hende året rundt! 

Find den helt rigtige rosé lige her
image name

Smagekasser er altid et gave-hit!

Hvid, rød, rosé eller mousserende? Om så du er ude efter en gave til mor, mormor, søster, kollega eller veninde, har vi med en af smagekasserne helt sikkert en god gaveidé til dig. Du kender hende uden tvivl godt nok til at vide, hvad hun kan lide. Meeen, hvis du er en smule på bar bund i forhold til, hvad det helt specifikt skal være, så fortvivl ej! Vi har sammensat tematiserede smagekasser med flotte besparelser, der altid er et gave-hit - uanset anledningen.   

Læs mere om vores smagekasser her