30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
ThinkstockPhotos-451412481.jpg

Se alle vine

Se vores store udvalg af vin
000012843134_Full.jpg

Hvad er vin?

Vi kunne sagtens komme med en gabende lang anekdote om vinens oprindelse og historie, men det sparer vi dig altså for her. For os er vin socialt. Vin er imødekommende. Vin er en humørspreder. Vin er utallige flasker ude i den store verden, der hver især gemmer på noget smukt. Om så det er den lette rosé på terrassen i sommersolen, den fyldige rødvin i juletiden mens sneen daler udenfor vinduet, eller den sprøde hvidvin i de smukke forårs-måneder. 
Læs mere herunder om, hvordan du i bedste stil kan nyde vin med dem du holder af. 

image name

Sæt vin til mad

Smag er individuel, men vi vil gerne hjælpe dig med at få de optimale smagsoplevelser ud af dine vine. Det er ikke altid let at gennemskue den perfekte sammensætning af vin og mad, og især ikke hvis man skal have flere retter. Hvad skal man servere som aperitif? Skal hvidvinen have sødme, eller skal den måske være mere syrlig? Skal du servere den intense og fyldige rødvin, eller den mere afdæmpede og lette til hovedretten? Og hvad med desserten? 
Vi giver dig den komplette guide til at få det bedste frem i din mad og i dine vine. 

Læs mere her
image name

Vinanmeldere og skalaer

I processen om at skille de gode vine fra de mindre gode, kan det ofte være fornuftigt at tage udgangspunkt i bedømmelser fra eksperter - og der er nok af dem. 
De dygtigste vinanmeldere har massevis af erfaring, og de er derfor et rigtig fint remedie til at gennemskue om du er på rette vej eller ej, i din vinsøgning. Nogen af de aller største er Robert Parker, Wine Spectator, Wine Enthusiast, James Suckling, Jancis Robinson, Hugh Johnson og Luca Maroni. Fælles for dem alle er, at de benytter et skala-system til deres bedømmelser - systemerne er dog ikke de samme, og derfor ikke altid helt lette at gennemskue. Vi har lavet en guide til dig, der gerne vil lære mere.  

Læs mere her