30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
Sommerkampagne-Stemning-2022.jpg

Tilbud

Vi holder af at forkæle vores kunder, og vi har derfor fordelagtige vintilbud året rundt. Tilbuddene bliver dog kontinuerligt udskiftet, så vinene hele tiden er aktuelle i forhold til høj- og årstider. Se vores tilbud herunder:

Skarpe tilbud på vin og spiritus

På denne side finder du vores store udvalg af vin tilbud samt spiritus tilbud. Udover at der er mange penge at spare ved køb af flere flasker, finder du også vintilbud som gælder ved køb af en enkelt flaske. Du er altså ikke tvunget til at købe mange flasker for at få en skarp pris på din vin eller spiritus. Vi har et stort udvalg af vin tilbud på rødvine, hvidvine, portvin, mousserende vin og champagne – noget til enhver lejlighed.

Her har vi også samlet alle tilbud, som vi har på diverse spiritus. Dette drejer sig blandt andet om cognac, whiskey og gin

image name

Spar penge på de bedste og mest populære vintilbud

Hos Skjold Burne forhandler vi et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsvine, som naturligvis også er at finde blandt vores vintilbud. Ofte kan du være heldig at finde de bedste italienske rødvine i vores smagekasser, heriblandt de altid populære Amarone, Ripasso eller Brunellovine. Herudover kan du også finde vin tilbud på franske Chateaunef-du-Pape, som også altid er en klassiker.

Udover gode rødvine på tilbud finder du også altid et stort udvalg af udsøgte portvine. Portvinen findes i mange afskygninger og i mange prisklasser, og vi ønsker at tilbyde noget, hvor alle kan være med. Derfor finder du også et forskelligt udvalg af vintilbud på portvine på denne side.

Vi bestræber os på altid at have et flot udvalg af vine på tilbud. Derfor kan du altid være sikker på, at der findes noget til din smag. Uanset om du leder efter en god rødvin til bøffen, en frisk hvidvin til fisken eller en flaske bobler til aperitif, finder du det til en god pris her. Vores vintilbud er på vine i forskellige prisklasser, så du er sikker på at finde noget til dit budget.

image name

Smagekasser med store besparelser

Med vores smagekasser får du seks forskellige kvalitetsvine til en samlet besparelse. Smagekasserne byder hver især på et fantastisk tema, så hvis du i forvejen har smagt en af vinene med succes, vil du højst sandsynligt elske de resterende, nøje udvalgte vine.
Der er smagekasser for enhver smag. Om du har lyst til et italiensk rødvinstema, terrassevin, et udvalg af seks fantastiske Chardonnays eller noget helt fjerde, har vi noget for dig. 

Se alle vores Smagekasser her
image name


Tilbud på vine fra hele verden

Under vores tilbudsvarer finder du forskellige druer, samt vine fra hele verden. Vi opdaterer løbende vores vintilbudsside, så sortimentet altid er bredt. Vi ønsker nemlig, at der skal være noget til enhver smag. Gå på opdagelse i vores tilbud og find vine fra bl.a.: 

Hertil finder du selvfølgelig vine under de mest populære områder som Bourgogne, Rhône, Toscana og ikke mindst Champagne.

Udover at dække de bedste vinlande, ønsker vi at tilbyde et udvalg af vine på de mest populære druer. Find vine på: 

Du finder naturligvis også vin tilbud på populære vine som bl.a.:

Og husk, at vi altid opdaterer vores vintilbud løbende, så udvalget altid ændrer sig! 

Få de bedste vin tilbud direkte på mail

Vil du heller ikke gå glip af et godt vintilbud? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv en af de første der får besked, så snart at vi har nye tilbud på vin og spiritus. Deltag på samme tid i vores mange konkurrencer, som vi løbende holder for alle tilmeldte. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.