Oplev den fortryllende smagsverden af nordspanske perlevine fra det magiske Carineña-område – en uimodståelig smagekasse, der har opnået imponerende anerkendelse fra Robert Parker, fra The Wine Advocate.
CUTIO Garnacha Cariñena DO er tæt rubinrød med lilla reflekser. I næsen opleves mørke kirsebær, hindbær og lidt kakao og vanilje fra egetræet. CUTIO er fyldig, ren, frugtig og saftig. En vin med masser er personlighed.
CUTIO macabeo DO er i glasset livlig og klar gylden. Bouquet'en er udtryksfuld, ren og kompleks. Storladen i ganen med en lækker lang eftersmag.
CUTIO er lavet på druesorterne Garnacha (85%) og Cariñena (15%). Vinstokkene vokser i leret og kalkholdig jord. Hvert år analyseres bade jordbund og blade, så hvert jordstykke er udnyttet bedst muligt. En systematisk beskæring sørger for balance mellem druerne og bladenes overflade. I midten af september, når modningen af druerne er optimal finder høsten sted i nattetimerne. Mosten ligger i fire dage med drueskind. Gæring finder sted i rustfri ståltanke under kontrolleret temperatur i 45 dage. Modning i 225 liter franske egetræsfade af forskellige alder.
CUTIO er lavet på Macabeo druer høstet fra to parceller i 650 meters højde i kalket, leret jord. Vinstokkene er gennemsnitligt 40 år gamle. Druerne høstes i hånden i begyndelsen af september. Gæringen finder sted i syv dage i rustfri ståltanke under kontrollerede temperaturer med tilsætning af gærceller. Modningen finder sted i underjordiske tanke i ti måneder.