Intens og elegant Saint-Emilion med masser af modne bær i flot balance.
En lækker Saint-Emilion Grand Cru med moden frugt og tydelige tanniner. Fyldig og behagelig med en fin og harmonisk afslutning i ganen.
Server Château Petit Mangot Cuvee la Fleur til rødt kød, en langtidsstegt lammekølle eller lagrede oste. Vinen kan drikkes nu eller modne yderligere 4-5 år i kælderen.
Serveringstemperatur: 16-18°C
Lige uden for middelalderbyen Saint-Emilion, en lille times kørsel øst fra Bordeaux, ligger den lille by Saint Etienne de Lisse, hvor familien Descamps marker ligger. Jorden dyrkes med omtanke, druerne sorteres manuelt. Vinen er lavet på Merlot og Cabernet Franc og netop denne blanding giver en dejlig harmonisk og elegant vin. Efter sorteringen hældes druerne på tanke, hvor gæringen foregår under kontrolleret temperatur i to til tre uger. Herefter lagres vinen med stave i 6 måneder.
Henriette og Armand, Paulette og Jean, Chantal og Jean-Yves og Nadia…. Det er folkene bag Château Petit Mangot. Disse mænd og kvinder i Decamps familien har igennem årene lavet en vin, som de er stolte af. En vins historie er ofte en families historie. Vores historie skal findes i vores flasker. ”Det har kostet beslutsomhed, stædighed og passion at producere vores specialnektar, men vores største succes har været at videregive vores hengivenhed til vores datter. Hun vil være Château Petit Mangots ror i fremtiden” Chantal og Jean-Yves Décamps