30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Ca' Rosa Amarone della Valpolicella DOCG (2014)

Pr. stk. v. 6 stk.
99,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 6 stk.
99,00 kr.
Før 199,00 DKK
SPAR KR. 600,00 V./ 6 FL.
På lager online
Varenummer: 0551005

Ca' Rosa Amarone della Valpolicella DOCG (2014)

Saft, kraft, elegance og italiensk charme samlet i et glas forførende lækker Amarone.

God til: Kalv, oksekød, vildt, ost - kraftig


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Corvina, Rondinella, Molinara
Smagsnoter
Hindbær, kaffebønner, kakao
Alkohol og indhold
15 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Veneto
Distrikt
Valpolicella
Producent
Ca' Rosa
Serveringstemperatur
16°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Marknavn
Negrar
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
20
Type af fad
Slovensk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
8.7 g/L
Velegnet til
Kalv, oksekød, vildt, ost - kraftig
Dekantering
Ja

Majestætisk, saftig og kompleks

Ca’Rosa er dyb purpurrød med en charmerende duft af bær, der vælter op af glasset. Her er noter af brombær i kombination med læder og vanilje. Smagen er saftig, fyldig og intens og præget af den modne sorte frugtkarakter og den lange bløde eftersmag.

En herlig vin der vil være en god ledsager til kraftige kødretter og intense modne oste.

Serveringstemperatur: 16°C

— VinAvisen01-01-2017
“Amarone er - på grund af den tidskrævende fremstillingsmetode - en dyr rødvin. Her er en udgave, som er ualmindelig rimelig i forhold til kvaliteten. Det er en herlig Amarone med duft af chokolade og modne brombær og kirsebær. Smagen er typisk for dette italienske flagskib med sin koncentration, sin fyldige frugt, frugtsødme, afrundede tanniner og lille note af bittermandel, der gør vinen så velegnet til mad. 15% og intet alkoholbid. Den er sagen til juleanden, men også fin til vildt- og kødretter.”
— FinansBureauet06-11-2017
“Stilfuld Amarone i afdæmpet stil med varm rosinnæse, frugtintensiv mund med toner af blommer, kirsebær, mandler og mørk chokolade og en snert af Madeira i den lange eftersmag.”

Fremstilling

Her i Valpolicellas frugtbare jorde høstes de lokale druer til Ca’ Rosa. Hovedparten er Corvina med mindre mængder af Rondinella og Molinara. Amarone er italiensk, og betyder ”den store bitre”. Den såkaldte appassimento-metode, som anvendes til Amarone-fremstillingen er meget klassisk.
Druerne høstes ved høj modenhed og dehydreres sidenhen under kontrollerede betingelser inden presningen. Det sker ved, at de lægges til tørre på stråmåtter på loftet. Her tørrer de, så sukkerindholdet og smagskomponenterne koncentreres i mosten, hvilket resulterer i en kraftfuld vin med et sødt præg og høj smagskoncentration. Vinen lagrer på store egetræsfade i vingårdens kældre inden aftapning.