30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
image name

Vamdrup

V/ Erik Jacobsen
Jernbanegade 23, 6580 Vamdrup
+45 75 58 13 44
Åben i dag kl. 07:00 - 17:30
Mandag: -
Tirsdag: -
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lørdag: -
Søndag: Lukket

Specielle åbningstider

Helligdage: Lukket

Beskrivelse af butikken

Vi har siden 1. december 1983 drevet forretning fra Jernbanegade 23, 6580 Vamdrup. Her startede vi med autoværksted og servicestation. Autoværkstedet er stadig velfungerende med 2. generation, og butikken er gået fra den gamle servicestation til et af områdets største assorterede butikker inden for vin og spiritus. Vi er i dag en del af SKJOLD BURNE kæden, som gør, at vi har et stort udvalg af kvalitetsvine fra mange vinhuse verden rundt.

I vores butik finder du mere end 600 forskellige whiskyer, 200 forskellige rom, 100 forskellige gin og over 100 forskellige portvine samt et stort udvalg i alle slags vin.

Vi servicerer både private og firmakunder, og sørger altid for at udvalget er stort.

Vores interesse for vin og spiritus har altid været der, og har udmundet i mange vinrejser verden rundt. Her kan blandt andet nævnes Chile, Argentina, Californien, Italien og Frankrig. Igennem de mange rejser og smagninger har vi i dag opbygget en stor og solid viden inden for vin og spiritus. Vi nyder at uddele vores viden til vores kunder - bl.a. igennem de mange smagninger vi afholder.

Det vil altid være muligt at booke os til en smagning. Om det er et mindre selskab til en hyggelig aften eller et klub- eller firmaarrangement, så kan vi tilrettelægge netop den smagning, I ønsker.

Har det vakt din interesse, så kontakt os på kundeservice@aevin.dk eller ring på 75 58 13 44.


VINKLUB TREKANTEN:

I flere år har vi kørt VINKLUB TREKANTEN, hvor vi i dag er mere end 78 aktive medlemmer. Vi afholder ca. 11 vin foredragsaftener om året, hvor emnerne er medlemsbestemt. Du kan også blive medlem af vores vinklub. Som medlem får man månedens vin (vi forventer, at komme kloden rundt med månedens vin, men der er lang vej endnu). Hver måned modtager medlemmerne flere gode vintilbud, som kun er for vinklubbens medlemmer.

Du bestemmer selv, om du vil forudbetale medlemskab for 6 eller 12 måneder ad gangen:

  • 6 måneder kr. 600,-
  • 12 måneder kr. 1.200,-

Indmeldelse kan ske hos AEvin.dk.


Så besøg vores butik i Vamdrup - eller bestil online! Du kan altid afhente din onlinebestilling i vores på butik på Jernbanegade 23, 6580 Vamdrup.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 58 13 44 eller komme hen i butikken - vi står altid til rådighed med råd og vejledning!

Hilsen Erik og Anny