30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Azienda Agricola Mario Giribaldi Barbera d'Alba DOC Superiore Caj økologisk (2021)

Pr. stk.
170,00 kr.
Pr. stk.
170,00 kr.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 0521781

Azienda Agricola Mario Giribaldi Barbera d'Alba DOC Superiore Caj økologisk (2021)

Karakteristisk Barbera med moden frugt og en frisk syre

God til: Pasta og pizza, forretter


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Barbera
Smagsnoter
Krydderi, vanilje, røde bær
Alkohol og indhold
13.5 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Piemonte
Producent
Giribaldi
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Marknavn
Caj
Dyrkningsmetode
Økologisk
Lagringspotentiale
11-15 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
12
Type af fad
Fransk Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0.3 g/L
Velegnet til
Pasta og pizza, forretter
Indeholder
Sulfitter

Varm og krydret

Tiltalende rubinrød farve i glasset. Duften er præget af violer og kirsebær. I munden er vinen tør, varm og krydret med en snert vanilje og frugt med rødt frugtkød. En typisk Barbera med moden frugt og en frisk syre.

Perfekt til forretter og ost.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

Vinmarken, som ligger i Alba, hedder Caj og ligger 380 meter over havets overflade. Vinmarken er på 3,96 hektar, har en kalkholdig jordbund med mergel og er syd sydvestvendt. På Caj vokser udelukkende Barbera af forskellig italiensk herkomst, og vinstokkene står med en tæthed på 5000 vinstokke pr. hektar. De pressede druer udblødes i 11 dage, hvor mosten pumpes over kvaset flere gange om dagen efterfulgt af temperaturkontrolleret gæring. Efter at have lagret lidt på tanke af rustfrit stål hældes vinen over i egetræsfade, hvor den ligger i ca. otte måneder. Efter tapning lagrer vinen i mindst tre måneder.

Om producenten

Vingården Giribaldi blev etableret i begyndelsen af det 20. århundrede i en tid, hvor landbrug var mere end blot et erhverv - det var en livsstil præget af hårdt arbejde og dedikation.

I dag viderefører Giribaldi denne tradition med dyb respekt for deres rødder og en urokkelig passion for vinfremstilling. Som tredje generation af vinproducenter driver de familievirksomheden med samme engagement og dedikation, som deres forfædre gjorde. Giribaldi-familien består af 10 medlemmer, der dagligt arbejder sammen for at skabe vin af højeste kvalitet, forenet af en fælles passion.

Siden 2004 har Giribaldi været økologisk certificeret efter en treårig overgangsperiode. Dermed var de blandt de første vinproducenter i Italien til at opnå denne status, hvilket afspejler deres forpligtelse til bæredygtighed og kvalitet.

Anmeldelser fra øvrige årgange

Årgang 2020

— VinAvisen (13-05-2024)

En herlig rødvin med duft af syltede kirsebær og brombær og med en frisk, saftig og blød bærsmag med en fin syre til mad. Eftersmagen har afrundede tanniner. Drik vinen til en ekstra god pasta-ret.

Anbefalede produkter