30 dages returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering

Casale dello Sparviero Chianti Classico DOCG (2017)

Pr. stk. v. 6 stk.
89,00 kr.
Pr. stk. v. 6 stk.
89,00 kr.
Før 119,00 DKK
SPAR 180,- KR. V/ 6 FL.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 0551079

Casale dello Sparviero Chianti Classico DOCG (2017)

En frisk og lækker Chianti Classico med skøn fylde og god balance.

God til: Kraftige krydrede retter, oksekød, ost - kraftig, suppe


Type
Rødvin
Druer
Sangiovese, Canaiolo
Smagsnoter
Kirsebær, viol
Alkohol og indhold
13.5 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Toscana
Distrikt
Chianti Classico
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
6-10 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
12
Type af fad
Slavonsk Eg
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0.5 g/L
Velegnet til
Kraftige krydrede retter, oksekød, ost - kraftig, suppe
Dekantering
Nej

Fyldig og harmonisk

Chianti Classico DOCG Casale dello Sparviero er en ung og frisk vin. Farven er lys.
Duften er harmonisk med kirsebær og violer. Vinen har en dejlig fylde med en god balance mellem tanniner og syre og en dejlig vedholdende eftersmag.

Vinen er en fin ledsager til kødretter, fyldige supper og ost.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen28-06-2021
“En rødvin med en lidt speciel duft af fennikel og en elegant og fint krydret smag, der udvikler sig i den lange eftersmag. En meget lækker Chianti Classico til en fordelagtig tilbudspris.”

Fremstilling

Chianti Classico DOCG Casale dello Sparviero er produceret på 95% Sangiovese og 5% Canaiolo. De udvalgte druer høstes fra 15 år gamle vinstokke fra Castellina i Chianti-området. Jorden her er leret og sandet og tætheden mellem stokkene er 3500 til 6200 stokke per hektar med et udbytte på 50 hektoliter per hektar. Vinificationen er traditionel. Druerne afstilkes, og skallerne roteres i den gærende most til den har opnået sin røde farve. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur i 12 dage. De to druesorter gærer separat.
Efterfølgende lagres vinen i 12 måneder på 50 hektoliters fade af slovensk eg. Vinen tappes på flaske, hvor den også modner i 6 måneder.

Anbefalede produkter