En førsteklasses Chardonnay fra de bedste marker i Bourgogne. Vinen er lagret i rustfri ståltanke under temperaturkontrol, hvilket giver en frisk og velsmagende vin med de typiske karaktertræk fra Maconnais.
Indbydende hørgul farve i glasset. Den lækre duft og smag af hvide frugter, citrus og hvide blomster gør vinen yderst frisk og velsmagende.
Server vinen som aperitif, til kylling, fisk eller gedeost.
Serveringstemperatur: 11-14°C
Macon Villages Blanc er lavet udelukkende på Chardonnay-druer, som er høstet manuelt fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 40 år. Jorden består af kalk og ler fra juratiden. De hele klaser sorteres ved ankomst til vineriet og presses i en pneumatisk presse. Efter 24 timers udblødning gærer vinen første gang ved lav temperatur på mellem 15C og 18C. Herefter gærer vinen anden gang, inden den lagrer otte måneder på rustfrie ståltanke.
Ejendommen La Bottière har været i familien Perrachons besiddelse siden 1877, men de tidligste spor af familien i vinbranchen findes tilbage i 1601.
Familien Perrachon laver vin som deres forgængere, på den traditionelle måde. De ejer i dag flere ejendomme og vinmarker i Bourgogne, og hovedparten af deres virksomhed foregår på Domaine des Mouilles, som de købte i 1989. Denne ejendom ligger i hjertet af Juliénas-regionen og har marker med den bedste beliggenhed og bedste jord. Deres vinmarker ligger i seks forskellige appellationer: Juliénas, Morgon, Moulin-à-Vent, Fleurie, Chenas og Saint-Amour. Familien Perrachon arbejder på at omstrukturere virksomheden, og indenfor den næste årrække vil de være i stand til at stoppe al brug af kemiske produkter.
Klimaet i Bourgogne er kontinentalt med vintre, som kan blive ekstremt kolde med sen frost og somre, hvor temperaturen kan blive ekstremt høj.