Firmagaver til kunder og medarbejdere

Vin er altid en meget populær gave, og med Skjold Burne Vinhandel er det let at finde inspiration. Uanset om det er til en gave til en reception eller firmaets julegaver, kan vi hjælpe. Vi er specialister i vingaver, og kan pakke vin sammen med f.eks. delikatesser eller lækker chokolade. Vi pakker, pynter og leverer – altid til tiden.

Landsdækkende service

Vil du glæde en god forretningsforbindelse eller kollega i den anden ende af landet med en vingave?  Med Skjold Burne vinhandel er det ikke noget problem. Skjold Burne er Danmarks største kæde af selvstændige vinhandlere, og giver dig en landsdækkende service.

Kom ind i den nærmeste forretning og find den helt rigtige vingave, så sørger vi for resten. Vi bringer lokalt, eller sender gaven uden besvær for dig. Vingaven bliver som regel bragt ud samme dag af den Skjold Burne Vinhandel, der ligger nærmest modtageren. Hvis der ikke er en Skjold Burne Vinhandel i nærheden af modtageren, sørger vi for forsendelsen.

Vi opbevarer gerne dit visitkort, så det er blot en telefonopringning, der skal til - og vingaven er på vej med en hilsen på dit eget visitkort.

 
 

SKJOLD BURNE VINHANDEL - STÆRKE TILBUD PÅ KVALITETSVINE

Skjold Burne Vinhandel er Danmarks største, ældste og stærkeste kæde af vinhandlere med ca. 60 selvstændige forhandlere over hele landet, der alle er vinspecialister. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvine, og har altid masser af gode tilbud på vin og spiritus med store besparelser for dig. Vi tilbyder alt fra hverdagsvine til skarpe priser, til dyre prisbelønnede vine fra de mest prestigefyldte områder og vinslotte overalt i verden, og sortimentet tæller rødvin, hvidvin, rosévin, portvin, dessertvin, champagne og mousserende vine, cognac, whisky, likør og spiritus af enhver art. Vores leverandører er håndplukkede, og tæller bl.a. eksklusiv eneforhandling i Danmark af verdens måske mest prestigefyldte vinhus Domaines Barons de Rothschild (Lafite), men også Niepoort portvin, Camus cognac, American Winery of the year 2011 – Wente Vineyards, Vinã Tarapacá fra Chile, Charles Mignon champagne, og mange flere. Mange af vores vine har modtaget flotte point i vintest og vinanmeldelser – det er din garanti for at du hos Skjold Burne kan købe kvalitetsvin til lav pris. I vores online webshop tilbyder vi dag til dag levering over hele landet. Hvis du vælger at bestille vin og spiritus produkter i webshoppen, tilbyder vi gratis fragt til en valgfri Skjold Burne forhandler i Danmark. Alle vores online tilbud kan du også finde i din lokale Skjold Burne butik. Hos vores Skjold Burne forhandlere sætter vi en ære i at yde den bedste service, står altid klar med ekspertråd om vin, og hjælper dig med at finde den vin du søger. Alle vores forhandlere er desuden specialister i både færdigpakkede og specialpakkede vingaver.

Hele sortimentet