30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
Farsdag_Hero.jpg

Fars dag gave

Fars dag er dagen, hvor vi fejrer vores fædre, men det kan være svært at finde den helt rigtige gave, der udtrykker taknemmeligheden for én af de vigtigste mænd, der findes. Heldigvis har vi fundet nogle lækre flasker, der helt sikkert vil gøre din far varm om hjertet og i halsen.

Hvordan vil du overraske din far på Fars dag?

Det er meget forskelligt fra hjem til hjem, hvordan man fejrer fars dag. Nogen sørger for, at far får en hel fridag ved at lave god mad med et godt glas vin, andre tager far med ud på en oplevelse, eller giver ham en flaske af hans yndlingsdråber - der er masser af muligheder. Kort sagt, der er ikke rigtig nogle overordnede regler for Fars dag, så det handler om at gøre din far glad, og du kender ham trods alt bedre end de fleste. Hvis din far ynder at nyde et godt glas vin eller spiritus, vil jeg dog anbefale, at du læser videre her.

image name

Rødvin til Fars dag

Er din far glad for et godt glas rødvin til maden? Så kan du være sikker på at han vil elske topvinen Pietra Pura Mandus fra det italienske kulthus Rocca delle Macìe. Her er tale om en superlækker klassevin, som for alvor vil glæde din far!

Læs mere om rødvinen her
image name

PORTVIN til Fars dag

Et godt glas portvin skal man ikke sådan kimse ad, og Niepoort Crusted er en fantastisk gave at give til sin far. Du kan især gå efter denne lækkerbisken, hvis du også har planlagt en chokoladedessert til aftenen, for her er portvinen et perfekt match, der vil få hans smagsløg helt op i den syvende himmel.

Læs mere om portvinen her
image name

GIN til fars dag

Er din far derimod mere til en god gin, er Langley’s NO. 8 Gin et fremragende valg at give til fars dag. Den er velegnet til klassikere som gin/tonic og Martini, men den kan uden problemer også nydes for sig selv, både med og uden isterninger. Derudover kommer den flotte flaske i et gaverør, så den er en oplagt gave til din far til Fars dag.

Læs mere om ginnen her
image name

Whisky til fars dag

Er din far whisky-kender/-elsker, eller kan han bare godt lide et glas whisky, så er whisky i Fars dags gave et oplagt gavevalg. Whisky er et univers i sig selv, og kan fås i mange prisniveauer, men som regel hænger pris og kvalitet godt sammen, når det kommer til whisky. Et godt valg, hvor de fleste kan være med, er vores TEELING SMALL BATCH, INKL GAVEÆSKE. Denne whiskey er Teelings bud på at skabe én af Irlands bedste blended whiskyer, som med garanti vil være en perfekt gave til Fars dag.

Ønsker du at give lidt ekstra, kan GLENGOYNE 15 YEARS OLD HIGHLAND SINGLE MALT WHISKY måske være det rigtige valg at give til Fars dag. Denne Fars dag whisky er en gave, der oser af kvalitet og velsmag.

Læs mere om begge flasker her
image name

COGNAC til fars dag

Sidst, men absolut ikke mindst, er der også Paul Giraud V.S.O.P. Cognac, som er en klassiker at give til Fars dag. Cognacen er produceret af Jean Paul Giraud, der er i en klasse for sig selv, når det kommer til cognac. Han har en sjælden set passion, og brænder for sit håndværk. Så køb denne klasse cognac til din far, og han vil i mange år fremover takke dig for, at du har købt den til ham på Fars dag.  

Læs mere om cognacen her