30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
598914629.jpg

Gaveidéer til ham

Det kan være svært at komme op med den ekstra gode gaveidé. Hvad end det er far, farfar, bror, ven eller måske kollega, står man af og til overfor en situation, hvor man kan have brug for lidt hjælp til gaveidéer til ham. Uanset hvem modtageren er, kan du være tryg - vi har samlet en masse gode gaveidéer til mænd herunder.

image name

Den helt rigtige rødvin til anledningen

Rødvin er den perfekte gave til manden, der har alt, og med en god rødvin kan du være sikker på, at gaven altid bliver modtaget med kyshånd af modtageren. Her hos Skjold Burne har vi rødvine fra alle de bedste distrikter i verden, så uanset hvad favoritten er hos modtageren, kan vi hjælpe med den helt perfekte gave til ham. Bourgogne, Bordeaux, Piemonte, Toscana, Californien - you name it!  

Se mere om vores rødvine her
image name

Den perfekte gin

The ODD Gin - Original Dry er en karakteristisk og velsmagende gin - og derfor også en fantastisk gave til manden, der elsker en god gin-tonic. Kompleksiteten i den gør det muligt at matche den med stort set alle former for tonic, med succes. Her har vi altså den perfekte gave til manden, der sætter pris på en god gin men altså også en gin, der pynter ekstremt på barbordet hjemme i stuen. 

Læs mere om den her
image name

Smagekasse - et ægte gave-hit!

En smagekasse i gave til manden, der har alt, er altid en god gaveidé. Det gode ved smagekassen er, at alle vinene har samme tema. På den måde kan du finde den perfekte smagekasse til din far, farfar, bror, ven eller kollega, afhængigt af hvad deres favoritvin er. Med andre ord er en smagekasse den perfekte gaveidé til manden, der har alt. Udover den perfekte sammensætning af vine får du altså også en super besparelse på smagekasserne! 

Læs mere om vores smagekasser her