30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
Farsdag_Hero.jpg

Fars dag gave

Fars dag er dagen, hvor vi udtrykker vores dybe taknemmelighed til vores fædre. Du kender ham bedst og ved hvilke ting han ville sætte pris på - alligevel vil vi gerne hjælpe lidt til. Vi kommer derfor med lidt inspiration herunder til, hvad en betydningsfuld gaveidé kunne være.

Hvordan vil du overraske din far på Fars dag?

Det er meget forskelligt fra hjem til hjem, hvordan man fejrer fars dag. Nogen sørger for, at far får en hel fridag toppet med god mad med et godt glas vin, andre tager far med ud på en oplevelse, eller giver ham en flaske af hans yndlingswhisky - der er masser af muligheder. Kort sagt, er der ikke rigtig nogle overordnede regler for Fars dag, så det handler om at gøre din far glad, og du kender ham trods alt bedre end de fleste. Hvis din far ynder at nyde et godt glas vin eller spiritus, har vi samlet fire knivskarpe tilbud som med garanti vil gå rent ind.

Forår_Generisk_Hero4.jpg

Ved du ikke hvad du skal give din far?

Så kan du måske finde den helt rigtige fars dag gave i vores nedenstående topkategorier.

image name

Rødvin - den oplagte fars dag gave

Er din far typen, der virkelig sætter pris på et godt glas rødvin til maden? Så kan du være sikker på, du kan finde den helt perfekte Fars dag gave til ham i vores komplette rødvinssortiment. 


Se vores rødvinssortiment her
image name

Portvin - NÆSTEN SOM EN VIN OG ALLIGEVEL SÅ ANDERLEDES

Et godt glas portvin skal man ikke tage forgivet - det er som regel en favorit blandt de voksne, og kan derfor meget vel være et godt bud på en fantastisk gaveidé på Fars dag. Hos Skjold Burne har vi oven i købet en verdensklasse leverandør af portvin - Niepoort. 

Se vores store sortiment af portvin her
image name

Whisky - En Fars Dags-gave, der oser af kvalitet og velsmag

Elsker din far et godt glas whisky, så er whisky en oplagt gave at give på Fars Dag. Hos Skjold Burne har vi både amerikansk whisky, irsk whiskey, malt whisky og skotsk whisky. Der er dermed en god chance for at finde præcist den whisky som din far altid har drømt om. Whisky er bare en Fars Dags-gave, der oser af kvalitet og velsmag, som selv den mest kræsne far vil blive glad for.

Se hele vores whisky sortiment her
image name

Rom - livets eliksir

Rom er blevet en udsøgt delikatesse inden for de seneste år og dermed også en perfekt gave til fars dag. Der findes mange lækre varianter på markedet og vi har naturligvis et stor sortiment som passer perfekt til fars dag.

Elsker din far denne fremragende drik, vil en god flaske rom altid være et sikker hit til fars dag.

Se vores store sortiment af rom her