30 dages fri returret
Fri fragt ved 600 kr.
Kun 1-2 hverdages levering
515555158.jpg

Sådan finder du den helt rigtige vingave!

Glæd dine venner og bekendte med en vingave fra Skjold Burne Vinhandel.

 

Vingaver bliver mere og mere populære, da vi er mange der sætter pris på en god vin. Med en vingave fra Skjold Burne Vinhandel, kan du glæde dine venner og bekendte, kollegaer eller firmaforbindelser.

At købe vin i gave kan være en svær affære, da smag og behag er meget individuelt. Hos Skjold Burne har vi sammensat en række udvalgte vingaver baseret på hvert deres tema. På denne måde kan du nemt og hurtigt finde den perfekte vingave til den rette lejlighed. Der er naturligvis altid mulighed for at vælge vores populære gavekort så modtageren selv vælge sin yndlings vin fra vores store udvalg af alle slags vine.

image name

Vingaver til mænd

Det kan være svært at komme op med den ekstra gode gaveidé. Hvad end det er far, farfar, bror, ven eller måske kollega, står man af og til overfor en situation, hvor man kan have brug for lidt hjælp til gaveidéer til ham. Uanset hvem modtageren er, kan du være tryg - vi har samlet en masse gode gaveidéer til mænd herunder.

Se vores gaveidéer her
image name

VINGAVER TIL HENDE

Det er ikke altid let at komme på den helt rigtige gaveidé til ens mor, mormor, søster, veninde eller kollegaen – vi har her forsøgt at hjælpe dig i processen.

Gaveidéer til hende
image name

Et gavekort til Skjold Burne Vinhandel er en god måde at sikre sig at den person som modtager vingaven selv kan bestemme hvad vingaven skal indeholde. Smag og behag er jo meget individuel og det kan derfor være en god måde at sikre sig at modtageren får en vingave de bliver glad for. Vores elektroniske gavekort fylder det samme som et kreditkort, så det er nemt at have med som gave og nemt for modtageren at have liggende i pungen. Kortet kan bruges til flere køb indtil, der ikke er flere penge på kortet.

Læs mere om gavekortet her