30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
000079184907_Full.jpg

Smagekasser Vin

Er du til friske og lækre rosé- og hvidvine, 
eller kraftige og frugtrige rødvine?

Hos Skjold Burne har vi med garanti én smagekasse, som passer til dig. I hver smagekasse får du 6 særligt udvalgte vine, som passer til kassens tema, og som leverer maks. værdi for pengene. Så gå på opdagelse i vores sortiment af smagekasser og find det tema, som passer til dig. Smagekasserne sælges til yderst attraktive priser, og det er samtidig også en mulighed for at afprøve nogle andre vine, end dem du er vant til. Vi har nemlig samlet disse kasser for at gøre det nemmere for dig at finde nye favoritter.

image name

SMAGEKASSE - "BESTSELLERS 2019"

Er du til det sikre valg, så er denne lækre smagekasse med 6 af vores bedst sælgende vine i 2019 helt sikkert noget for dig.

En smagekasse udvalgt af kunderne selv!

 

image name

SMAGEKASSE - "LUCA MARONIS TOPSCORER"

Vi har samlet én smagekasse med 6 helt sublime vine, som alle har været igennem den italienske vinguru Luca Maronis kyndige hænder og tilmed er blevet topscorer.

Luca Maroni er et kendt ansigt i vinbranchen. Siden 1988 har vinguruen Luca Maroni smagt og anmeldt over 300.000 vine, så køber du én vin, der har været gennem vinguruens kyndige hænder og erfarne gane, og har fået fine anmeldelser, så er du på sikker grund. 

image name

SMAGEKASSE - "TERRASSEVIN"

Med denne smagekasse får du 3 hvidvine og 3 rosévine fra hele fem lande: Frankrig, Spanien, New Zealand, Sydafrika og Californien.

Det er et rent slaraffenland for alle, der elsker de friske og lækre rosé- og hvidvine. Det er én af vores bedst sælgende smagekasser i 2019.

image name

SMAGEKASSE - "ITALIENSKE BESTSELLERE"

I denne smagekasse går vi på opdagelse i Italiens forrygende vinunivers med 6 italienske bestsellers, som vil sikre dig mange vidunderlige vinoplevelser. Her får du saft, kraft, elegance og italiensk charme samlet i én spændende smagekasse med vores bestsellers fra Italien.

image name

SMAGEKASSE - "LÆNGE LEVE CHARDONNAY!"

Er du ligesom os helt tossede med Chardonnay? Så kan du godt glæde dig til denne skønne smagekasse.

Vi har samlet seks helt enestående flasker Chardonnay fra hele verden, i en vidunderlig smagekasse til alle os, der bare elsker et godt glas Chardonnay.

image name

SMAGEKASSE - "DEN NYE VERDEN"

"Den nye verden" er en smagekasse, som inviterer dig på én utrolig smagsoplevelse fra lande, som tidligere ikke var anset som store vinnationer. Disse tæller bl.a. Australien, New Zealand, Sydafrika og Sydamerika. Disse lande har dog efterhånden fået slået sig fast, som fuldgyldige kombattanter inden for produktionen af vin. 

Vi har sammensat 6 utrolige vine fra hhv. Chile, Australien, New Zealand, Sydafrika og Argentina, som alle er topeksponenter for "den nye vinverden".  

Særligt udvalgte smagekasser

Med vores særligt udvalgte smagekasser kan du nemt og trygt udfordre dine smagsløg og måske finde din nye favoritvin i vores sortiment. Vores sommelierer udvælger løbende vine fra bestemte områder, producenter, anmeldere, druesorter eller tema såsom højtider og årstider. Herved kan du nemt og hurtigt finde lige præcis den smagekasse, som passer til dig. Vores smagekasser består af 6 eller 12 flasker, hvor der samtidig følger ekstra gode besparelser med.

Uanset, hvilken smagekasse du vælger, vil du med garanti få en skøn vinoplevelse, og samtidig prøve vine som du måske eller ikke havde turde smide i kurven.

Vi leverer naturligvis altid din smagekasse lige til døren, men du er også meget velkommen til at bestille din smagekasse og hente den i én af vores fysiske butikker.

515555158.jpg