En rigtig flot eksponent for Chardonnay druen. Stor fylde og velintegreret brug af egetræsfade. En værdig ledsager til de bedste fiskeanretninger.
En flot vin i glasset med stor åben bouquet. Her er noter af citrusfrugt, hvide blomster og vanilje fra fadlagringen. Vinen udvikler sig flot i munden med blød frugtstruktur og god tæthed i eftersmagen.
En super ledsager til kraftfulde fiskeretter, moden ost, eller glas i godt selskab.
Serveringstemperatur: 8-10°C
Denne Chardonnay fremstilles af druer fra Maipo og Casablanca. Druerne fra Maipo høstes i marts måned og Casablanca i april. Kombinationen af disse to områder giver både tyngde, intensitet og finesse i den endelige vin. 1/3 af vinen gæres på egetræsfade, for at tilføje vinen yderligere kompleksitet. Inden aftapning lagres vinen i 3 måneder for at falde til ro.
Flere gange kåret som Chiles bedste vinhus!
Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.
Smørristet chilensk Chardonnay med god intensitet og fin balance. Ananas og fersken med tvist af vanilje i den cremede mund og pæn lang eftersmag med let røgpræg.
En elegant hvidvin, hvor modne citroner spiller hovedrollen i duft og smag. Men der er også fine krydrede noter og friske grønne druer i den lange eftersmag. I en blindsmagning ville man nok ikke gætte på, at vinen er lavet på Chardonnay, men det skal ikke ligge den til last. Det er en ualmindelig lækker vin, der ligefrem kalder på rejer, kammuslinger og alt muligt andet godt fra havet...