30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Villa Trasqua Traluna Rosso di Toscana IGT (2016)

Pr. stk.
129,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
129,00 kr.
På lager online
Varenummer: 0551015

Villa Trasqua Traluna Rosso di Toscana IGT (2016)

Traluna Rosso di Toscana IGT skal opleves. En lækker blød og glat rødvin med en eftersmag, der smyger sig behageligt rundt i munden.

God til: Kraftige krydrede retter, oksekød, pasta og pizza, svinekød


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Smagsnoter
Kirsebær, krydderi, skovbær
Alkohol og indhold
14 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Toscana
Producent
Traluna
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
3-5 år
Fadlagring
Nej
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
8 g/L
Velegnet til
Kraftige krydrede retter, oksekød, pasta og pizza, svinekød
Dekantering
Nej

Blød, indsmigrende og behagelig

Traluna Rosso di Toscana IGT er lækker rubinrød i glasset med lilla reflekser. Bouquet vidner om både røde og sorte skovbær, modne kirsebær og et behageligt strejf af krydderi. I ganen fornemmes vinen blød og glat med en eftersmag, der smyger sig behageligt rundt i munden.
Villa Trasquas filosofi er ”ikke blot vin, men en oplevelse i hjertet af Toscana” og sådan kan Traluna Rosso di Toscana IGT også beskrives. En vin der skal opleves.
Traluna Rosso di Toscana IGT er en alsidig vin, der både passer til rødt kød og lyst kød. Den er også god til gryderetter eller til retter fra det toskanske køkken med linser, grøntsager og bønner. Men Traluna Rosso di Toscana IGT kan også nydes som en oplevelse for sig selv.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen04-12-2017
“En dejlig rødvin, der ligger lækkert i munden og snakker godt med det italienske køkken - en god pasta, en bistecca ... I smagen kaffe og mørk chokolade...”

Fremstilling

Traluna Rosso di Toscana IGT består fortrinsvis af Sangiovese (80%), som er Toscanas klassiske drue. Sangiovese-druen danner rygrad i Toscanas Chianti-vine og i den elegante Brunello-vin anvendes kun denne drue. Sangiovese-druen har en bred smagpalette med især røde bær, men også svesker og lakrids. I Traluna indgår Sangiovese-druen i en blend med 20% lokale druer. Efter høsten bringes druerne til Villa Trasquas kældre, hvor de afstilkes og udblødes med drueskindet i 15-18 dage. Gæringen finder sted i tanke af rustfri stål ved kontrollerede temperaturer 26-28°C. Den maloktiske gæring (andengæring) finder ligeledes sted i tanke af rustfri stål i seks måneder, inden vinen tappes på flaske.

Anbefalede produkter