30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Bodegas Rafael Cambra Soplo Valencia D.O. (2013)

Pr. stk.
109,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
109,00 kr.
På lager online
Varenummer: 0551043

Bodegas Rafael Cambra Soplo Valencia D.O. (2013)

Toplækker spanier med moden frugt, solbær, kirsebær og krydderi i perfekt harmoni.

God til: Kylling og kalkun, pasta og pizza, svinekød


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Garnacha
Smagsnoter
Kirsebær, krydderi, solbær
Alkohol og indhold
13.5 % / 75 cl
Land
Spanien
Område
Valencia
Producent
Bodegas Rafael Cambra
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
6-10 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
4
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
2 g/L
Velegnet til
Kylling og kalkun, pasta og pizza, svinekød
Dekantering
Nej

Harmonisk, indbydende og elegant

Soplo er en let fyldig vin med delikat frugtsmag af røde og mørke bær samt lidt urter. Bouqueten er indbydende og varm. I smagen fornemmes moden frugt, solbær, kirsebær og en smule krydderi fra lagringen. De få måneders fadlagring giver vinen en god struktur.

Server Soplo til lettere retter, pasta og tapas.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen01-12-2017
“Vellavet rødvin, der med sit lille, bitre bid og sine gode tanniner helt klar en madvin. I smagen mørke bær og et fint strejf af fad. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet. ”

Fremstilling

Garnacha er det spanske navn for den drue, som franskmændene kalder Grenache.
I slutningen af 1900-tallet var Grenache-druen én af de mest plantede druer i verden. I dag er druen især kendt fra Frankrig, hvor den indgår i mange af de store Rhône-vine.
Men druen stammer oprindeligt fra Spanien, hvor den stadig giver vine med masser af saft og kraft. Soplo er baseret udelukkende på Garnacha-druer høstet fra bodegaens marker. Efter høsten bringes druerne til bodegaen, hvor vinificeringen finder sted. Gæringen sker i temperaturregulerede ståltanke, og macerationen varer 22 dage. Herefter lagrer vinen i fire måneder på små franske egetræsfade, 225 liter barriques.

Anbefalede produkter