30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Duca di Saragnano Passone Passito Rosso Puglia IGT (2016)

Pr. stk.
119,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk.
119,00 kr.
På lager online
Varenummer: 0551035

Duca di Saragnano Passone Passito Rosso Puglia IGT (2016)

Intens og blød rødvin fra Italiens hæl. Masser af bær og lækre krydrede undertoner.

God til: Ost - mild, pasta og pizza, rødt kød


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Smagsnoter
Blåbær, kirsebær, krydderi
Alkohol og indhold
15 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Puglia
Producent
Barbanera
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
1-2 år
Fadlagring
Nej
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
10 g/L
Velegnet til
Ost - mild, pasta og pizza, rødt kød
Dekantering
Nej

Intens og silkeblød

Den intense og klare røde farve understreges af fine lille strøg. Bouquet afslører subtile aromaer af brombær, lækre kirsebær, blommemarmelade og elegante krydrede noter. I ganen er vinen rund og behagelig med silkebløde tanniner.

Server Passone til en god bøf eller modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— VinAvisen01-01-2017
“Denne charmerende og nem-at-drikke rødvin er fremstillet efter metoden med de tørrede druer. Den har dejlig frugt - svesker, tørrede abrikoser, kirsebær - samt en fin krydring bl.a. med noter af mynte. Glimrende til mad, men kan også nydes alene. 15%, men ingen spritkant. ”
— FinansBureauet20-11-2017
“Syditaliensk charmør med varm og voluminøs næse med noter af kirsebær og sødmefuld pleasermund med behageligt tanninbid og noter af peber, rosiner og lakrids. Godt køb.”

Fremstilling

Passone Passito Duca di Saragnano er produceret på tørrede lokale druer fra området. Navnet Passone refererer til det italienske ord passito eller appassito, som betyder ”passere”. Denne metode at behandle druer er især kendt i Veneto-området i det nordlige Italien. Den unge vin gennemgår en andengæring på drueskallerne. Derved omdannes en ung vin, så den på naturlig vis får tilført farve, smag, fylde, karakter og alkohol. Populært sagt opnår man en vin, der er fyldig men også meget alsidig i forhold til mad.

Anbefalede produkter