30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
Sælges kun online!
Pr. stk.
179,00 kr.
Udsolgt
Produktet er ikke på lager
Varenummer: 0551041

Mas la Mola Priorat D.O.Q. (2010)

En fyrig spanier fra det højt estimerede vinhus Mas la Mola. En veritabel eksplosion af moden frugt. Fyldig og charmerende.

God til: Kalv, oksekød, ost - kraftig


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Garnacha, Cariñena
Smagsnoter
Blommer, brombær, kirsebær, vanilje
Alkohol og indhold
15 % / 75 cl
Land
Spanien
Område
Priorat
Producent
Mas la Mola
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
18
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0.3 g/L
Velegnet til
Kalv, oksekød, ost - kraftig
Dekantering
Ja

Fyldig, velbalanceret og fløjlsblød

Fantastisk farve i glasset. Mørk rubinrød med et let violet skær. Eksplosion af vild, moden frugt. Aromaer af brombær, blommer, vanilje og et pift af krydret eg. Fyldig og velbalanceret vin, fløjlsblød med smagsnoter af solbær, røde frugter og kompot af mørke kirsebær. Afrundes med bløde tanniner og lækker lang eftersmag.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— FinansBureauet15-01-2018
“Forrygende flot Priorat som på grund af dens alder fremstår ganske imødekommende og drikkeklar. Tobaksrøg og læder i næsen, afrundede tanniner, snustobak og peber i munden og lang intensiv eftersmag med herbalt præg. Godt køb til prisen. ”
— Smag på vin28-12-2017
“139 kroner for en syv år gammel Priorat lyder derfor meget tiltrækkende, og man kan nemt forfalde til mistænksomhed. Den forsvinder dog, når vinen kommer i glasset, hvor den dufter af syrlige kirsebær, solbær og bløde fadnoter. I smagen er der blandede sorte bær med en god stenet mineralitet, der spiller flot sammen med bløde diskrete fadnoter. Flot syre og en markant tanninstruktur, der afslutningsvis trækker frugten ud i længden og renser munden. Stor anbefaling. ”
— VinAvisen01-12-2017
“Muskuløs og meget kompleks rødvin med moden frugtfylde - tørrede frugter, fin sødme, frisk krydring, gode tanniner og en markant alkohol, der ikke kradser. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet. ”

Fremstilling

Vinen er fremstillet på druerne Garnacha Negra og Cariñena, hvilket giver et utrolig aromatisk blend. Druerne til Mas la Mola dyrkes på gamle vinmarker koncentreret omkring landsbyerne Poboleda, La Vilella Alta, samt over landsbyen Escaladei ved bjergene Serra Major.
På de 5 hektar er vinstokkene plantet på terrasser beliggende på stejle bjergskråninger. Jordbunden varierer mellem en blanding af rødt ler og den berømte Llicorella jordbund, som består af skifer/granit og som er ganske særegen for Priorat.
Samtlige druer er håndplukkede i starten af oktober, hvorefter de har gennemgået nøje kvalitetssortering. Denne lækkerbisken har fået 18 måneder på franske egefade.

Anbefalede produkter