Med blandingen af Merlot og Tannat har Alain Brumont skabt en virkelig behagelig vin, der er rig på både duft og smag.
Vinen har en smuk mørkerød farve. Duften er præget af fremherskende noter af røde frugter og krydderier. Smagen er frugtig og suppleres af bløde tanniner, hvilket resulterer i en velafrundet og behagelig eftersmag.
Vinen er alsidig, da den med succes kan serveres til grillet kød, både lyst og mørkt samt til gryderetter og unge oste.
Serveringstemperatur: 15-18°C
Druerne vokser på vinstokke, som står i en speciel jord kendt som Peyrusquet, der består af et tyndt lag ler oven på kalk. De to druesorter blandes allerede ved gæringen og gennemgår en traditionel udblødning, der tager 15 dage og foregår ved lav temperatur. Efter gæring lagrer vinen på tanke i et år. For at lade druerne og området, hvor druerne har vokset, komme til fuldt udtryk i vinen, lagres vinen ikke på træfade.
Alain Brumont går højt op i at leve og dyrke sine druer i pagt med naturen, respektere og lytte til det omkringliggende miljø. Derfor bruger han ikke pesticider og med vinmarker beliggende 100 km fra nærmest mulige forureningskilde begrænses forureningen af både vand og marker. Alain Brumont er i stand til at bruge sine egne metoder til at give vinen det udtryk, han ønsker. Han observerer miljøet, eksperimenterer på alle mulige måder, fordi han har et ønske om at trække substansen ud af vinmarkerne og fylde det på flasker. Således får den, der drikker hans vin, et indtryk af de omgivelser, druerne er dyrket i. Udvælgelsen af druerne starter allerede i vinmarkerne inden høsten. Drueklaserne tyndes, så kun de klaser, der er på samme modningsstadie, bliver siddende tilbage. Ligeledes fjernes mange af bladene for at give druerne så meget sol som muligt.
Alain Brumonts høje krav til kvalitet fortsætter i vineriet, hvor hygiejnen er i top. Her sorteres druerne inden presning. Under udblødningen pumpes vinen ikke over druekvaset, men kvaset skubbes ned i vinen som ved fodtrædning.