30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Paul Giraud Jus de Raisin Blanc (2016)

Pr. stk.
69,75 kr.
Pr. stk.
69,75 kr.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 2711005

Paul Giraud Jus de Raisin Blanc (2016)

Alkoholfri mousserende druemost på nøje udvalgte druer fra Cognac-distriktet. Elegant og sammensat med masser af frisk frugt og en fin lille sødme.

God til: Aperitif, buffet


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig

Type
Drikkevarer - Øvrige
Smagsnoter
Citrus, akacie
Alkohol og indhold
0 % / 75 cl
Land
Frankrig
Område
Cognac
Producent
Paul Giraud
Serveringstemperatur
8-10°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Nej
Proptype
Korkprop
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0 g/L
Velegnet til
Aperitif, buffet
Indeholder
Sulfitter

Elegant med fin sødme

Denne skønne mousserende druemost er klar strågul i glasset med gyldne reflekser. Duften er frisk og præget af grønne druer og lime. Smagen er fint afstemt med en lille diskret sødme, der holder syren fint i skak. Her mødes man af udprægede citrusnoter, lidt akacie og en blød mousse og en lille bittertone.

Et oplagt alkoholfrit alternativ til velkomst og lignende.

Serveringstemperatur: 8-10°C

— VinAvisen14-08-2017
“Hvad er dette? Ikke en vin, men druesaft tilsat bobler. Nul alkohol. Forfriskende og anvendelig i mange situationer - gravide, bilister og gravide bilister.”

Fremstilling

Druerne til Jean Paul Girauds alkoholfrie druemost høstes fra nogle af de absolut bedste marker i området. Druerne høstes, når de er perfekt modne, og gennemgår først i marken og senere på vineriet en streng manuel udvælgelsesproces. For at sikre, at der ikke startes en fermentering (alkoholisk gæring) af druerne, behandles de med sulfitter, der over natten langsomt fordamper igen. Herefter presses druerne forsigtigt, inden druekvaset sies fra mosten, der køles ned straks herefter. Moussen i denne druemost frembringes traditionelt ved hjælp af tryk og kulsyre.

Om Producenten

Paul Giraud er femte generation i kældrene i Cognac’s hjerte distrikt: Grande Champagne. Her kommer en perlerække af cognac fra enkeltårgange, passet og plejet af en familie, der brænder for deres håndværk. Alle Paul Giraud’s cognac er lagret betydelig længere end lovens minimumskrav. Dette nævnes dog ikke på etiketten, da det kræver en speciel kontrol fra myndighederne, der vil forringe Paul Giraud’s kontrol med hans cognac.

Stilen er krydret med enorm balance og blødhed i eftersmagen, hvilket skyldes den kompromisløse behandling af produktet fra drue til færdig cognac.

Anbefalede produkter