30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

I Feudi di Romans DOC Friuli Isonzo Refosco Rosso (2013)

Pr. stk.
139,75 kr.
Pr. stk.
139,75 kr.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 0521421

I Feudi di Romans DOC Friuli Isonzo Refosco Rosso (2013)

I Feudi di Romans lavet på druen Refosco dal Peduncolo Rosso er en absolut spændende vin. Den er yderst indbydende med sin rubinrøde farve og det blå-lilla skær, den har.

God til: Pasta og pizza, vildt

Type
Rødvin
Druer
Refosco dal Peduncolo
Smagsnoter
Brombær, skovbund
Alkohol og indhold
12.5 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Friuli
Producent
I Feudi di Romans
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
8
Type af fad
Slovensk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Velegnet til
Pasta og pizza, vildt
Indeholder
Sulfitter

Krydret, smagfuld og behagelig

I Feudi di Romans Refosco dal Peduncolo Rosso har en intens rubinrød farve med et flot blå-lilla skær. I glasset mødes man af en intens og behagelig duft med noter af vilde brombær og skovbund. I munden opleves vinen smagfuld med en anelse tanniner, en let bitterhed som afsluttes af en vedholdende og behagelig eftersmag. En ung, let krydret og smagfuld vin.

Vinen er en perfekt ledsager til lidt tungere pastaretter, sammenkogte retter og vildt.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling

I Feudi di Romans Refosco dal Peduncolo Rosso er lavet 100% på denne drue. Refosco dal Peduncolo Rosso stammer oprindeligt fra Friuli og dyrkes meget få steder i Italien udover i Friuli. Umiddelbart efter druerne er høstet, afstilkes og presses de let og hældes på rustfrie ståltanke. To gange om dagen pumpes druemosten over druekvaset, og der opnås en totalt ensartet masse.

Gæringstemperaturen kontrolleres ikke men holdes alligevel omkring 28oC, eftersom der trækkes mest saft og kraft ud af druerne ved netop 28oC. Efter 12 dage filtreres mosten og vinen lagres en måned på rustfrie ståltanke, hvorefter den hældes på slovenske egetræsfade for yderligere lagring. 8 måneder efter tappes vinen på flasker.

Anbefalede produkter