30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Cantine Lento Dragone Selezione Rosso Calabria IGT (2015)

Pr. stk.
74,25 kr.
Pr. stk.
74,25 kr.
Før 99,00 DKK
SPAR 25%
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 0551051

Cantine Lento Dragone Selezione Rosso Calabria IGT (2015)

En perfekt komposition fra Italiens snudespids. Her er blommer, bær og lakrids i perfekt samspil. En rund og lækker vin. Salute!

God til: Middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, pasta og pizza


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Smagsnoter
Blommer, kirsebær, lakrids
Alkohol og indhold
13.5 % / 75 cl
Land
Italien
Producent
Dragone
Serveringstemperatur
16-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
3-5 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
5
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0.65 g/L
Velegnet til
Middelhavsretter, oksekød, ost - kraftig, pasta og pizza
Dekantering
Nej

Rund og delikat

Farven er intens rubinrød farve. Bouqueten er overvældende, delikat og fyldig. Man fornemmer rød frugt, krydderier og en vedholdende afslutning.
I ganen er vinen velkomponeret med smag af blommer, vilde kirsebær, en smule lakrids og med perfekte tanniner. Vinen er rund, blød og meget behagelig.

Server Dragone til lækre pastaretter, en god bøf eller modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C

— FinansBureauet08-01-2018
“Spændende syditaliensk vin på basis af et utraditionel Magliocco og Merlot ægteskab med blød og besnærende næse, opulent mund med peber og kirsebærsødme tilsat strejf af nelliker og kardemomme og lang eftersmag med dominans af vanilje og peber. Godt køb til prisen. ”
— VinAvisen02-07-2018
“En rigtig dejlig rødvin fra snudeskaftet på den italienske støvle. Den har en aromatisk rosenduft og en harmonisk smag, hvor krydrede noter, frugtsødme, tanniner og en fin lille syre går op i en højere enhed. ”

Fremstilling

Druerne til Dragone Rosso Selezione plukkes manuelt, når de har opnået helt perfekt modenhed. Druerne presses og afstilkes og udbløder herefter i 7-8 dage ved kontrolleret temperatur 25°C. Når den alkoholiske gæring er færdig fremkaldes den malolaktiske gæring. Endelig modner vinen i rustfri ståltanke og afsluttes med en modning på 225-liter franske egetræsfade i 3-6 måneder.

Anbefalede produkter