30 dages fri returret
Fri fragt ved 500 kr. - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Château Martinet Saint Emilion Grand Cru (2011)

Pr. stk.
199,75 kr.
Pr. stk.
199,75 kr.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 0121033

Château Martinet Saint Emilion Grand Cru (2011)

En klassisk Saint-Emilion, der byder på masser af røde frugter i flot balance.

God til: Lam, oksekød, vildt, ost - mild, ost - kraftig


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Merlot, Cabernet Franc
Smagsnoter
Rød frugt, vanilje, skovbund
Alkohol og indhold
13 % / 75 cl
Land
Frankrig
Område
Bordeaux
Distrikt
Saint Emilion
Producent
Château Martinet
Serveringstemperatur
18-18°C
Holdbarhed efter åbning
Under 3 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
6-10 år
Fadlagring
Ja
Periode på fad (mdr.)
18
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
0.3 g/L
Velegnet til
Lam, oksekød, vildt, ost - mild, ost - kraftig
Indeholder
Ægprotein|Sulfitter

Fyldig, frugtig og indbydende

Elegant og intens rød i glasset. I duften mødes man af noter af underskov, vanilje og mørke bær. I munden opleves vinen fyldig og balanceret, noterne er komplekse og mangfoldige, og domineres af røde modne bær. Eftersmagen er lang og intens med fint afrundede tanniner.

Server Château Martinet til rødt kød og vildt, en langtidsstegt lammekølle eller lagrede oste.

Serveringstemperatur: 18-18°C

— Alt om vin01-10-2016
“Lækkert fadpræf af mørk chokolade der bakkes op af en flot perfekt modnet frugt af solbær og blommer. Fint krydret, grøn peber/urter. Rank garvesyrestruktur. Bentør, elegant, harmonisk med god koncentration. Flot repræsentant for St. Emilion.”
— VinAvisen31-10-2016
“Denne rødvin, der er på 65% Merlot og 35% Cabernet Sauvignon, har vundet guldmedalje ved den internationale konkurrence Concours Mondial Bruxelles i 2014. Og det kan man godt forstå. det er en klassisk rød Bordeaux med en aromatisk bærduft og god frugt i smagen, noter af ren lakrids og afrundede tanniner. Nyd den til en ikke alt for kraftig kødret.”

Fremstilling

Denne vin består af 65% Merlot og 35% Cabernet Franc og netop denne blanding giver en delikat og elegant vin, som er blandt de mest efterspurgte vine fra Saint-Emilion regionen.

Efter sorteringen bliver druerne hældt på cementtanke, hvor gæringen foregår under kontrolleret temperatur i to til tre uger. Herefter hældes vinen på egetræsfade og lagres i 15-18 måneder.

Om Producenten

Lige uden for middelalderbyen Saint-Emilion, en halv times kørsel nordøst fra Bordeaux, ligger et storslået vinslot, som i umindelige tider er blevet kaldt ”Prinsen af sandet jord”.

Château Martinets storslåede hovedhus blev i det 18. århundrede brugt som jagtbolig, inden det blev vinslot. Château Martinet ejes af Lavaux-familien, som har været i branchen siden det 18. århundrede. Jorden dyrkes med omtanke, vinstokkene beskæres nænsomt og plukning og sortering af druerne foregår manuelt.

Anbefalede produkter