30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering

Cantine Tinazzi Carlo Alfano Roccamora Nero d'Avola Sicily IGP (2013)

Pr. stk. v. 6 stk.
90,00 kr.
Sælges kun online!
Pr. stk. v. 6 stk.
90,00 kr.
Før 139,00 DKK
SPAR 35%
På lager online
Varenummer: 0551007

Cantine Tinazzi Carlo Alfano Roccamora Nero d'Avola Sicily IGP (2013)

Overdådig intens rød Nero d’Avola med en varm og fristende smag. Harmonisk eftersmag med perfekte tanniner.

God til: Kraftige krydrede retter, oksekød, ost - kraftig, ost - mild


Karakter
Tør
Sød
Fylde
Let
Kraftig
Tannin
Lav
Høj

Type
Rødvin
Druer
Nero d'Avola
Smagsnoter
Kirsebær, krydderi, ribs
Alkohol og indhold
14 % / 75 cl
Land
Italien
Område
Sicilien
Producent
Tinazzi
Serveringstemperatur
18-20°C
Holdbarhed efter åbning
3-5 dage
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
6-10 år
Fadlagring
Ja
Type af fad
Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
4.5 g/L
Velegnet til
Kraftige krydrede retter, oksekød, ost - kraftig, ost - mild
Dekantering
Ja

Intens, overdådig og harmonisk

Carlo Alfano Nero d’Avola er intens mørk i glasset med flot violet kant. Duften er overdådig med modne kirsebær og ribs samt søde krydderier og en smule sød tobak.
I ganen er vinen varm og medrivende og de velintegrerede tanniner vidner om en elegant vin i flot balance.
Serveres til kraftfulde kødretter, alle former for rødt kød og modne oste.

Serveringstemperatur: 18-20°C

— VinAvisen27-11-2017
“Der er syltede blommer i duften og smagen af denne rødvin - men også modne brombær og strejf af anis. En dejlig og intens vin med en god struktur og bløde tanniner. Drik den til krydrede svamperetter eller en god oksebøf.”

Fremstilling

Carlo Alfano er lavet på den lokale Nero d'Avola-drue, som giver vine med god kraft og smuk mørk farve. Druerne er høstet manuelt fra marker tæt på byen Agrigento på den sicilianske sydkyst, lige ud til havet, der adskiller øen fra Afrikas kyst.
Temperaturerne er høje, men området er også relativt blæsende pga. beliggenheden ud til havet og druerne trives godt her og giver sunde saftige druer.
Druernes behandles traditionelt. Drueskindet ligger i mosten i 8-12 dage. Gæringen finder sted i rustfri ståltanke ved kontrolleret temperaturer 22-26°C.
Vinen modner på traditionelle egetræsfade i 12 måneder.

Anbefalede produkter