30 dages fri returret
Fragtfrit ved bestillinger på 500 kr. eller derover - Afhent GRATIS i butik!
Kun 1-2 hverdages levering
Varenummer: 4811165

Camus Ile de Ré Cliffside Cellar

Camus Ile de Ré Cliffside Cellar

Pr. stk.
699,00 kr.
Pr. stk.
699,00 kr.
På lager online
Kan afhentes i valgfri butik
Varenummer: 4811165

Camus Ile de Ré Cliffside Cellar

Der findes ingen lignende: en eksklusiv ø-cognac på det internationale marked. Et unikt og nyskabende produkt med en specifik lagringsperiode i kælderen på Fort de la Prée kun 10 meter fra Atlanterhavet.


Type
Spiritus
Smagsnoter
Appelsin, tørrede frugter
Alkohol og indhold
40 % / 70 cl
Land
Frankrig
Område
Cognac
Producent
Camus
Serveringstemperatur
15-25°C
Holdbarhed efter åbning
Ubegrænset
Dyrkningsmetode
Konventionel
Lagringspotentiale
30+ år
Fadlagring
Ja
Type af fad
Fransk Eg
Primær emballage
Flaske
Sekundær emballage
Pap karton
Restsukker
5 g/L

Intens med både salte og sødlige nuancer i smagen

Cliffside Cellar er domineret af det salte element. Farven er dyb gylden efter mange år på egetræsfade. Duften er styret af orangeskal og rosiner. Hertil et mineralsk element og lidt sødme fra fadet. Smagen er tæt og flot struktureret med bløde noter fra fadet og høj intensitet fra frugten.

Serveringstemperatur: 15-25°C

Fremstilling

Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen uden for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Lagringen foregår på Fort de la Prée som er beliggende på en klippe ud over Atlanterhavet. Fadene med denne cuvée tilbringer den sidste tid i en unik kælder kun få meter fra hvor Atlanterhavets bølger brydes. Dette tilfører et endnu større mineralsk element til smagen.

Om Producenten

Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fire generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Jean-Paul Camus i spidsen, og han er nu ved, at oplære sine sønner i cognac-produktionens ædle kunst. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Anbefalede produkter